lauantai 12. kesäkuuta 2021

AUTOKAUPPOJA, TORILLA JA TIEDOTE

 Hei kaikille! Mites on lauantai sujunut ja ajatelkaas, että ensimmäinen loma viikko on jo mennyt! Nopeasti tämä aika menee, mutta kivaa on ollut ainakin tämän blogin puolesta! Vielä kerran kiitos kaikille jotka luette tätä ja annatte palautetetta. Se on niin huippua<3. Tänään oltiin siis Tampereella autokaupoilla, koska meidän entiselle autolle kävi vähän huonosti. Autokaupat kävi todella helposti, sillä uusi auto on tilattu ja perjantaina saamme sen käsiimme! Auto on Toyota Corolla touring sport. Tässä vähän kuvia siitä:









Ai niin! Olinpahan muuten todella tyhmä, koska enhän minä tajunnut ettemme saa sitä autoa vielä käsiimme joten en pystykkään tehdä sitä auton esittelyä:(. Teen sen kuitenkin myöhemmin! Sen jälkeen kävin veljeni kanssa torilla pyörähtämässä, ja oli kyllä kivaa! Veljeni osti letun, mutta minä ostin metrilakua, koska se on parasta!!! Ai niin! 15 lukijaa tuli täyteen! KIITOS IHAN JOKAISELLE! Yritän sopia mahdollisimman pian sen 48h haasteen!  Kiitos, kun luit ja moikka moi!

2 kommenttia:

  1. Todella hieno tuo Toyota Touring Sport. Itselläni oli muutama vuosi sitten Toyota ja uuden auton hankkiminen olisi minulla nyt mielessä. Toyotan valtuutetun merkkihuollon ohi tuli ajeltua Nummelassa ja aloin miettiä, että voisin taas tutustua Toyotan valikoimaan. Farmariauto minua kiinnostaisi seuraavaksi. Täytyy tähän malliin tarkemmin vielä tutustua ja verrata muita muihin Toyotan farmariautoihin. https://muuralanautohuolto.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos todella paljon noin pitkästä kommentista. Meillä nyt toinen Toyota jo ja kyllä todella hyviltä vaikuttaa💪🏻. Farmari autot ovat kyllä myös todella hyviä!

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...