perjantai 11. kesäkuuta 2021

PONIMAASSA VIERAILU+ TÄRKEÄ INFO

 Hei kaikille! Tähän alkuun haluan kiittää taas aivan suunnattomasti kaikesta palautteesta tähän blogiin, sekä siitä, että tätä on katsottu jo yli 1000 kertaa. Olen aivan sanaton tästä joten aion kiittää teitä sillä, että aion tehdä 24H TRAMPALLA HAASTEEN! Ajattelin vielä, että jos tulisi 15 lukijaa täyteen, se muuttuu 48H haasteeksi! Eli kannattaa painaa sinistä lue nappia! Se ei muuten maksa mitään. Kiitos vielä kaikille, että nostatte itsetuntoani! Olette minulle todella tärkeitä! 


Mutta siis, kävin tänään Ponimaassa eli kotieläintarhassa, joka sijaitsee Eräjärvellä. Siellä oli niin ihania eläimiä, ja haluaisin ne kaikki itselleni, mutta isoveljelläni on karvaisiin eläimiin allergia, joten se rajoittaa eläinten hankintaa aika paljon. Mutta tässä kuvia sieltä: 




                       
 Eikö olekin suloisia eläimiä? Kysymys kuuluukin, mikä on sun lempieläin? Kiitos paljon blogin lukemisesta, ja toivottavasti painat sinistä lue nappia! Ps. huomenna on jännä päivä, koska menemme Tampereelle autokaupoille, teen mitä syön päivässä ja esittelen meidän auton! Pss. Mulla on myös instagram nimellä samuelin_blogi. Moikka moi! Ootte huippuja<3




                                        



2 kommenttia:

  1. On kyllä varsin söpöjä eläimiä! Meillä on vuosien varrella ollut jo useampikin kissa, mutta tällä hetkellä niitä on kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!😍 Kissat on kyllä ihania, joten kiva että sulla niitä on! Mukavaa lomaa!

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...