lauantai 5. kesäkuuta 2021

KESÄLOMA

 VIHDOIN JA VIIMEIN KESÄLOMA!!! Onnittelut ihan jokaiselle, joka valmistui, peruskoulun päättäneille ja tietenkin meille kesäloman aloittajille. Tämä kouluvuosi oli varmasti kaikille vähän erilainen koronan vuoksi, mutta siitä selvittiin. Nyt vihdoin ja viimein kesäloma. Muistakaa nauttia ja levätä kesällä! Etten ihan unohtaisi koulua, sain tehtäväkseni tehdä kasvion, johon pitää kuvata 24 kasvilajia! 

 Sain muuten tsemppari stipendinkin, vaikka minusta en sitä ansaitse. Nyt haluan kysyä teiltä, että tuliko hyvä todisus (numeroita ei tietenkään tarvitse kertoa) ja mitä aiotte tehdä kesällä. Vielä muistutus, että muista vaikka et saanut tavoittelemaasi numeroa tai keskiarvoa se ei tarkoita, että olisit huono vaan olet aivan yhtä arvokas, vaikka et saanut tavoittelemaasi numeroa. Olette jokainen fiksuja ja huippuja numeroista huolimatta! Hyvää kesää kaikille, ja taas unohdin kysyä, että mitä haluaisitte nähdä blogissani?

3 kommenttia:

  1. Hei!
    En ole saanut vielä omaa todistustani, joten en tiedä numeroita vielä. (oon kipee ni siks en saannu)
    Kesällä meen telttailemaan, ja pyöräilen Kotkasta Porvooseen jokin kaunis kesäpäivä.
    Minua ärsyttää yksi asia, teidän pitää KUVATA 24 kasvia, meidän pitää KERÄTÄ ja silittää ja laittaa kansioon 30 kasvia, sekä jokaiselle pitää kirjoittaa nimi latinaksi ja suomeksi, keruupaikka ja -aika.
    Ihan epistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista! Kuulostaa todella kivalta!! Mutta nyt kyllä oon ihan hämilläni, että teillä tuo kasvio on noin rankka urakka!! Kesäloma pitäisi antaa kyllä pitää ihan kesälomana! Tsemppiä siihen!

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...