torstai 15. heinäkuuta 2021

Minkälainen paikka oli Ikaalinen?// IKAALISTEN REISSU


 Hei kaikille!

Olin siis maanantaista keskiviikkoon Ikaalisissa ja nyt teen siitä pienen koosteen teille. Yksi juttu vielä nimittäin 40 lukijaa on tullut täyteen!? Aivan uskomatonta joten kiitos ihan jokaiselle! Olen niin onnellinen, että tykkäätte ja luette näitä. Ja, jos et ole vielä liittynyt lukijaksi niin liity ihmeessä, sillä se on ilmaista ja tukee minua! Kannattaa myös seurata ig:ssä (samuelin_blogi) Kiitos! Huomaatteko, että minä osaan nykyään tehdä pieniä alkutekstejä!

Lähdimme siis maanantaina kohti Ikaalisten kylpylää, mutta pyörähdimme Tampereella hakemassa Action kameran, että voin kuvailla sieltä kaikkea. 

 Kuva on siis ig:storysta. Ai että! Oli kyllä kiva saada tuollainen kamera, sillä tuolla pystyy kuvaamaan veden allakin. Kun pääsimme Ikaalisten kylpylään, eka asia minkä sanoin oli VAU.  Katossa oli todella hienot ledit ja muutenkin aula oli tehty katu maiseksi, joka oli minusta todella kiva idea!  

 Mitä mieltä te olette? Tuolla oli myös R-kioski, joka oli minusta hauska pikku kauppa tuolla. Kun tulimme, niin huoneemme ei ollut vielä valmiina, koska sitä siivottiin. 

Me menimme sitten syömään ravintolaan, joka oli siinä aulassa. Yksi hampurilaisannos maksoi 9,00e ja täytyy sanoa, että hinta-laatusuhde oli täyttä kultaa! Elämäni paras hampurilainen tuli siellä syötyä. Iso plussa vielä siitä, että henkilökunta oli todella ystävällistä ja jopa kyseli miltä ruoka maistui, jouduitteko odottamaan jne. Ainoa miinus tulee siitä, että jouduimme odottamaan ruokia yli puoli tuntia, mutta siellä oli kyllä paljon porukkaa.

 Mitä mieltä te olette ruuan ulkonäöstä? Siis oli kyllä aivan 
                                                                     uskomattoman hyvää!
 

Sen jälkeen päästiin huoneeseen ja monissa huoneissa olen ollut, mutta tämä oli paras huone missä olen ollut! Se oli mukavan tilava ja siellä oli ihana parvi missä minä nukuin! 

 
 Olen kyllä aika tyhmä sillä unohdin ottaa muita kuvia! Tuossa sentään muutama, mutta parvella oli siis sänky, lamppu ja pieni taso. WC:ssä oli vihreällä tekstuurilla varustetut seinät, käsienpesuallas ja lasitettu suihkukoppi. Tämä oli minusta todella tilava huone ja tuo parvi oli ihana! Ai niin, tässä oli myös parveke, jossa oli kaksi tuolia ja pöytä. Asuntola oli itsessään jo todella hienon näköinen!



Sen jälkeen avasin Action kameran ja jalan. Kamera pakkauksesta tuli kamera, kiinnikkeitä ja joitain tarra kiinnikkeitä.

 Kamera oli minusta mukavan kompakti ja siinä oli hyvä kuvanlaatu! Kameranjalka paketissa oli kameranjalka, jolla saatiin kamera kiinnitettyä jalkaan suojakotelon avulla. 

 (Kuvat otettu jälkeenpäin kotona)

Sen jälkeen lähdimme jo kylpylään ja jätin kameran lataamaan. Se oli hyvä asia, että kylpylä oli hotellin asiakkaille maksuton. Kylpylä oli todella todella hyvä! Siellä oli paljon altaita, jotka oli hyviä ja selvästi oli huomioitu kaiken ikäiset, että kaikille oli jotain. Vesiliukumäki oli myös aivan huippu! Ainoa miinus oikeastaan kylpylästä oli se, että liukumäki oli vähän hidas. Toki olen kevyt joten se on minulla erityisen hidas. Kylpylän jälkeen lähdimme vielä rannalle testaamaan kameraa ja muutenkin, koska hotellin vieressä on ranta, joka on matala ja siellä on kiva leikkipuisto lapsille. 

Ja nyt mua ärsyttää, koska otin ihan sika hienoja kuvia sieltä ja auringonlaskusta, mutta POISTIN ne vahingossa!! Siellä on siis tosi kiva leikkipuisto ja ihana ranta, jossa voi uida.

  Tässä on sentään pieni video auringonlaskusta ja rannasta. Ja hei, eka video minun blogissani! Kertokaa haluaisitteko lisää videoita blogiini! Sitten mentiin nukkumaan ja uusi päivä alkoi!

PÄIVÄ 2

Tämä päivä alkoi todella hyvällä aamupalalla, joka oli monipuolinen ja kuului hintaan. Aamupalalla oli todella paljon kaikkea ja ne oli ihanan tuoreita! 

 Aamupala oli oikeasti todella hyvää! Miinusta kyllä siitä, että mehuissa oli liikaa tiivistettä. Aamupalan jälkeen menimme pelaamaan minigolfia, joka onnistui hotellin pihalla. Se oli erittäin edullinen ja oli muuten kivaa!

 Rata oli todella hyvä ja kaikilla oli kivaa! Ainoastaan se ei ollut kivaa, että hävisin ja kunnolla. Mutta peli on peliä!

Sen jälkeen lähdimme vierailemaan kauppakeskus Kompissa, joka sijaitsee noin 5min päässä kylpylästä. 

 Sieltä pääsee siis ainakin helposti kauppaan! 

Sen jälkeen teimme sen juoma blogin ja lähdimme kylpylään! Tällä kertaa otin kameran mukaan kylpylään joten tässä yksi kuva sieltä. Otin varmaan 100 kuvaa, mutta kaikki oli heilahtaneita, mutta sain otettua itsestäni yhden kuvan veden alla.


 

Sen jälkeen lähdimme takaisin Komppiin, sillä kävimme syömässä Hesburgerissa.

 Sitten kävimme vielä rannassa, koska oikeasti se on niiin ihana paikka! Sen jälkeen menimme nukkumaan ja keskiviikkona lähdettiin! Aamu alkoi taas hyvällä aamiaisella. 

 Sitten kävimme vielä uimassa ja sen jälkeen lähdettiin! Yhteenvetona pitää sanoa, että Ikaalinen on aivan paras paikka ja etenkin lapsiperheet huomioonottava! 

Kiitos paljon, kun luit ja nähdään taas!





























 



6 kommenttia:

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...