tiistai 9. marraskuuta 2021

TOP 5 ÄRSYTTÄVÄÄ ASIAA

 


Hei vaan kaikille!

Tiistai ja... en mä kyllä tiedä, että mitä muuta, mutta ainakin uus blogi! Tai no, te kaikki varmaan sen jo tiedättekin, koska luette sitä juuri tällä hetkellä... Okei, nyt oli kyllä outo aloitus, mutta koitetaan jatkaa eteenpäin.

EDIT: Tästä tuli kyllä niin huono blogi, että huh huh😅

Discordin puolelta pyydettiin paljonkin tätä aihetta, mutta mietin, että onkohan tämä liian negatiivinen, mutta ähh... Tsemppiä tiistaihin kaikille! Tänään siis aiheena TOP 5 ÄRSYTTÄVÄÄ ASIAA, joten pitemmittä puheitta eiköhän mennä itse blogin pariin! (Huomasitteko, kyllä miekin osaan tehdä lyhyitä alkutekstejä!!😅)


5. Se, kun sulle tulee kaupassa puhumaan joku ihminen jota et tunne.

Mie nyt vasta tajusin, että tähän olisi pitänyt käydä ottamassa kuvat ihan meidän kaupasta, mutta enpä tajunnut. Hätäratkaisuna sitten tein asiaa kuvastavan piirrustuksen kauppa taustaan... Ei hyvää päivää, voiko enää kukaan olla vielä huonompi piirtämään? Tuossa kuitenkin heijastuu mun piirustus taito. Kuitenkin se on musta joskus ärsyttävää, kun näin lyhyt olen, niin monet vähän iäkkäämmät ihmiset tulevat juttelemaan ja kyselemään, että "missä vanhempani ovat" ja kyllä se vähän ottaa päähän, mutta he tekevät sen hyvää hyvyyttään. Ei herranen aika toi mun havainnointi piirustus...


4. Se kun sulla olisi yksi pieni ostos, mutta edellä olevallasi on kokonainen vuori ostoksia

Okei, mä luovutan. Yritin etsiä tähän yli 25min kuvaa mitä saa käyttää, mutta en löytänyt joten piirsin täysin itse... Viimeistään nyt sinä tajuat, että olet löytänyt Suomen hirveimmän piirtäjän. Tuossa kuvassa on siis kassa hihna, tuo vihreä on myyjä, ylhäällä on edessä olevan ihmisen ostokset, valkoinen on se kepukka mikä erottaa toisen ostokset ja toi ihan selvä Coca Cola Zero on mun ostokset. Mie veikkaan, että aika moni voi samaistua tähän nimittäin vaikka kun menen perjantaina raskaan viikon jälkeen yhden Pepsi Maxin ja ajattelen, että nyt nopeasti kotiin huilaamaan. Sitten näen, että kassalla on vain yksi ihminen ja olen, että "JES", kunnes näen, että sillä on koko linjasto täynnä tavaraa... Niin ärsyttävää.

3. olet kirjoittamassa jotain todella tärkeää viestiä ja akku on just silloin vähissä.

En melkein ikinä tee puhelimella mitään oikeasti tärkeää, mutta miten sattuukaan, että just silloin kun mulla olisi joku tärkeä homma menossa niin akku on vähissä ja pitäisi tehdä se homma loppuun ja joudut ruveta etsimään laturia. Mulla myös yleensä käy sillä tavalla, että sitten kun hädissäni yritän laittaa sitä lataukseen niin suljen vahingossa Whatsapin ja viesti poistuu...


2. Se kun teet jotain tärkeää huoneessasi ja joku tulee sinne eikä laita lähtiessään ovea kiinni

Hauskaa tässä on se, että tälläkin hetkellä kun tätä kirjoitan niin mun huoneen ovi on auki, koska edellinen joka kävi täällä jätti sen auki... Mutta mikä voi olla ärsyttävämpää kun pelaat, kirjoitat blogis, katsot YouTubea, olet etätunnilla ja joku tulee huoneeseen ja kun lähtee ei sulje ovea!? Vielä ärsyttävämpää on, jos käyt sulkemassa sen ja joku avaa sen heti uudestaan.



1. Se kun sulla on paljon viestejä vastaamatta, mutta et tiedä mitä vastata. 

Mulle tulee päivän aikana ihan järkyttävästi viestejä, josta suurin kiitos kuulu teille! Kiitos, että jaksatte aina lähettää palautetta niin instagramissa kuin Discordissa! Mutta ärsyttävintä on se kun yritän miettiä aina, että mitä vastaan ja sitten ne ehtii kasaantua ja unohdan kuitenkin vastata.

Tässä oli kaikki ärsyttävät asiat ja kiitos lukemisesta! Nähdään taas huomenna klo 15!








2 kommenttia:

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...