lauantai 23. huhtikuuta 2022

MY DAY//haastattelu, tetistä ja paljon muuta!


 Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Perjantai 22.4 klo 7.16

Oikein hyvää huomenta ja joo! Ei aivot toimi heti aamusta, mutta kirjoitetaan sitten ilman aivoja. Kai sekin onnistuu...? Tämäpä oli muuten tallainen My Day viikko, kun keskiviikkonakin tuli tavallaan my day. Musta on kyllä tosi kiva tehdä näitä, että jos te vain tykkäätte näistä niin ehdottomasti voin ja haluan tehdä. Nyt kuitenkin tähän päivään, elellään siis perjantai aamua ja kohta pitäisi kouluun vääntäytyä. Tänään minulla on matikkaa, liikuntaa, terveystietoa, jossa on pieni testi ja sitten alkaakin viikonloppu. Tänään ei tapahdu paljon mitään, mutta voi kuule, meillä on senkin edestä puhuttavaa joten eiköhän startata tämä blogi ja aloiteta päivä, tervetuloa mukaan!

Klo 10.53

Voi herran jestas, nyt on päivä edennyt niin nopsakkaasti, että en ole edes ehtinyt tätä kirjoittaa. Nyt olen onneksi välkällä niin ehtii kirjoitella. Aamulla oli matikkaa, kävimme vertailuprosenttia, joka oli kyllä todella helppoa asiaa, prosenttilaskut ovat kyllä kivoja, mutta eivät kyllä ihan pärjää yhtälöille. Viime tunnilla meillä oli liikuntaa, jossa oli kuulkaa tanssia! Moni ei ollut kauhean innoissaan, enkä minäkään. Tosin sen takia, että en pystynyt tekemään sitä muiden kanssa, koska se olisi kuulemma ollut liian vaarallista niin harjoittelin askeleita avustajan kanssa. Noh, kyllähän se vähän pisti mielen matalaksi, mutta nyt jo kohti seuraavaa haastetta.

Nyt meillä on siis terveystietoa, jossa on pieni testi ensiapu asioista kuten elvytyksestä ja eri tapaturmista. Kuten, että mikä on aivotäräys, myrkytys tai vaikka avohaava. Sellaista, se on kyllä todellakin pieni, koska teemme sen ennen ruokailua, joka on 11.25. Oho, kello soi jo. Nähdään!


Klo 12.28

No nyt ei onneksi tullut mitään monen tunnin taukoa kirjoittamisesta, pelkästään noin puolentoista tunnin tauko. Testi oli kyllä aika helppo, mutta en kuitenkaan tiedä miten meni. Toivottavasti hyvin, mutta oli kyllä kiva tehdä taas koe! Äsken meillä oli ruokailu, jossa oli broilerkeittoa, joka oli todella hyvää. Kouluruoka on minun mielestäni aivan huippu keksintö sekä se on kaiken lisäksi todella hyvää. Nyt kirjoitimme paloturvallisuus kappaleesta muistiinpanoja ja oli niin vähän kirjoitettavaa, että minäkin kirjoitin enkä ottanut tulosteena. Nyt sai siis olla ihan puhelimella, en ole missään nimessä salaa. Nyt kuitenkin vielä ET tunnille ja sitten alkaisi jo viikonloppu, voihan huh! Ai miksi huh? Jutellaan siitä myöhemmin, nyt seuraavalle tunnille!


Klo 14.45

Nyt ollaan jo kotona ja viikonloppu voi alkaa. Ei kyllä tunnu yhtään viikonlopulta, koska juuri oli loma ja nyt oli vain nelipäiväinen viikko niin nyt on energiaa vaikka muille jakaa. Toki viikonloppu on aina viikonloppu, mutta hei! Minulla on ihan hirveästi kaikkia muita töitä someen liittyen mitä minun pitäisi tehdä, niin minähän teen koko viikonlopun niitä. Ihanaa, kun kirjoitan niin saan myös samalla hyviä vinkkejä. 

Ei ole kaupallinen yhteistyö, mainos tai mikään sellainen! Nyt haluan puhua yhdestä asiasta. Tietääkö joku mikä on Helsingin Sanomien Lastenuutiset? Ei haittaa, minä kerron. Lyhennettynä HS Lastenuutiset on uutislehti, joka on suunnattu lapsille, eli siellä on kunnon uutisia jotka soveltuu lapsille ja nuorille. Minun pikkuveljeni on ihan koukussa tähän lehteen ja minustakin tässä on tosi hyviä pointteja. Viimeisimmässä lehdessä oli myös juttua TikTokista ja sen varjopuolista, joka oli minusta ihan äärettömän hyvä kirjoitus. En täällä uskalla kertoa ehkä ihan suoria mielipiteitäni TikTokista, mutta sanotaanko, että en ole mikään kovin suuri fani. Tuo sana, on vaan niin ärsyttävä.

Miksi puhun tästä? No antakaa, kun kerron. Tai, hetkonen. Annatteko te edes lupaa? Toivottavasti. Alkuviikosta minulle laitettiin sieltä sähköpostia, että he haluaisivat haastatella minua bloggaamisesta ja lyhytkasvuisuudesta HS Lasten uutisiin. Minun ensi reaktio oli, että ehdottomasti ei. Miksi kukaan haluaisi kuunnella minua tai, että mitä sanottavaa minulla muka olisi. Kuitenkin hetken mietittyäni aloin pohtimaan, että lehteä lukevat lapset, joilla ei ehkä ole ollenkaan käsitystä lyhytkasvuisista.

Minulla olisi nyt tilaisuus kertoa lapsille jo alustavasti lyhytkasvuisista, että heillä olisi jo jonkinlainen käsitys meistä. Silloin ennakkoluuloja voisi tulla vähemmän. Näillä ajatuksilla suostuin haastatteluun, en tiedä teinkö väärin, mutta ajattelen, että jos yksikin saa tietoa lyhytkasvuisista niin minusta on jotain hyötyä. Huh, kivi vierähti sydämeltä kun sain kerrottua tuon teille.


Klo 16.09

Hellou! Nyt oltaisiin lähdössä kauppaan ja vihdoinkin saan jopa pulloni vietyä. Minä rakastan keräillä pulloja, koska se on ekologista ja siitä saa myös rahaa, mutta ainoa ongelmani on, että en pysty viemään yksin niitä, koska en yletä siihen koneeseen niin joudun aina odottamaan, että joku voi tulla auttamaan minua. Nyt onneksi äitini pääsi tulemaan, pikkusiskonikin pääsi mukaan rattaissa. Ihana muuten, kun olette kyselleet hänen kuulumisiaan. 

Hän täytti tässä kaksi kuukautta jo ja hymyilee ahkerasti. Nyt kuitenkin mönkkäri käyntiin ja menoksi! Itseasiassa minähän en ole puhunut mönkkäristä mitään, kiitos että muistutitte. Puhutaan siitä hetken kuluttua. (puhutaan siitä sittenkin seuraavassa blogissa) Ai niin! Vielä yksi asia, pusseissa . näkyvät energiajuoma tölkit eivät ole minun sekä tölkit, jotka näyttävät oluilta, ovat oikeasti alkoholittomia. Meillä ei juoda alkoholillisia. Nyt kuitenkin ei kun menoksi! 


Klo 16.48

Tervetuloa kauppaan, vielä tarkemmin sanottuna koko Suomen parhaimpaan kauppaan eli Oriveden S-markettiin ja itseasiassa tulevaan TET-paikkaani. Siitä puheen ollen, minulla on jo ensi viikolla se! Ajattelin tehdä siitä sellaisen päiväkirjamaisen blogiputken eli ti-la, joka päivä klo 15 uusi blogi! Muuten, sehän tarkoittaa sitä, että minulla on aina vain yksi päivä aikaa tehdä uusi blogi. Noh, yöt taitaa vähän venyä, mutta eiköhän me siitä selvitä. Pahoin vain pelkään, että minusta on 10 kertaa enemmän haittaa kuin hyötyä tuolla, mutta siksi juuri olivatkin niin kilttejä, kun ottivat minut. Sain muuten pulloista peräti 11,65 ja nyt piti tietysti heti tulla tuhlaamaan ne. Etsin vähän illalle jotain evästä, koska meidän tuttu on tulossa taas saunomaan.

Olen siis tällä kertaa yksin ja voihan jussi... Minun pitäisi ottaa dippi, mutta nehän ovat tietysti niin korkealla. Noh, haetaan jakkara. Kaupoissa on kyllä kiva ominaisuus nämä jakkarat, joita voi kantaa tarvitsemaansa paikkaan. Nuo tosin painavat ihan hirveästi. Nyt sitä juotavvaa! Hei, hei, hei! Tuolla ylähyllyllä olisi joku uutuus tölkki, mutta en tietenkään yltä siihen. Tämä on noloa, mutta joudun kysymään apua....

Ei se nyt niin kovin pahalta tuntunutkaan. Nyt pitää testailla vähän uusia juomia, kun en voi enää kofeiinillisia voi juoda. Mutta muuten! Ettehän te edes tiedä miksi. Minulla on siis korkea verenpaine eikä syytä löydy vaikka mitä tutkimuksia on ollut, minulle annettiin kuitenkin ohje, että kofeiini juomia ei saa juoda. Yläpaineeni oli 140 ja alapaine 77, että ovat ne vähän koholla. Nyt kuitenkin kaikki ostettu ja kohti kotia!


Klo 19.02

Mietin pitkään, että käynkö metsälenkillä ja samalla ottamassa Blogi Instagramiin kuvia, päätin mennä ja kyllä muuten kannatti. Onnea on kyllä, että kun ovesta astuu pihalle, on jo melkein metsässä vaikka keskustassa asunkin. Mitä sitten ostin kaupasta? Vakio sipsejäni, perheelle karkkia, dippiä, Nokian Panimon uusin tulokas eli greippilimu, tuskin on hyvää, mutta testataan kuitenkin! Ostin myös piiitkästä aikaa Mountain Dewiä, jos saisin sen Pepsi Maxin tilalle. Meille tuli nyt juuri tuttu saunomaan ja katsomaan elokuvaa, joten siinä voisimme testata tuota Greippi limua. 


Klo 21.01

(kuva on lauantailta) No nyt otetaas testiin tämä, juuri alamme katsomaan elokuvaa joten mikä olisikaan parempi tai huonompi aloitus elokuvalle kuin uusi juoma. Ulkonäkö on ainakin todella hieno, mutta kuten sanoin niin greippi eei ehkä ole ihan minun juttu, mutta testataas! Ei voi olla totta, mitään näin kirpeää ja pahaa en ole ikinä maistanut. Ihan kauheaa. Älkää kuitenkaan antako minun huonojen mielipiteiden vaikuttaa teidän ostopäätökseenne vaan testatkaa ihmeessä, etenkin jos greippi ja kirpeys on sinun juttu! Minulta kuitenkin 0/5. 

Eiköhän kuitenkin pistetä tämä blogi pakettiin, aleta katsoa elokuvaa ja aloittaa viikonlopun vietto. Tänä viikonloppuna aion tehdä paljon some juttuja, mutta myös käydä ulkona. Ja hei, jos TET kiinnostaa niin tule ihmeessä tiistaina klo 15 linjoille, mutta ei tietenkään pakko. Kiitos paljon, kun luit ja nähdään taas! Moikkaa moi!


Instagram: Samuelin blogi

Whattsap: 0403779896

Haluatko tukea blogia ilmaiseksi? Liity ihmeessä oikeasta sivupalkista sinistä nappia painamalla lukijaksi.





 





 




 


 



1 kommentti:

  1. Hieno juttu tuo haastattelu. Hyvä kun kerrot asioista, joista monellakaan ei ole tietoa.

    VastaaPoista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...