perjantai 25. elokuuta 2023

Syksy on virallisesti alkanut! -Nyt myös blogien osalta


 Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Tuota noin, tai siis näin. Ei, ei se noin voi olla. Oli miten oli, nyt on aika palata vihdoista viimein blogien ihmeelliseen maailmaan. En valehtele edes, mutta tuntuu että olen menettänyt koko bloginkirjoitustaitoni. Koska tätä ei voi tai edes pysty kirjoittamaan normaalilla tyylillä, tätä pitää kirjoittaa Samuelin sydämellä, rentoudella ja rakkaudella.

Sydämellä? Saanko kyseenalaistaa Samuel? Et, koska pitää mennä eteenpäin. Kesää odotettiin, kesä tuli ja sitten se myös meni. Kesä 2023 oli yksi parhaimmista kesistä. Kesätyö päällimmäisenä, mutta myös kaikki tekemiset kavereiden kanssa tekivät siitä sen. Ja oikeastaan kokonaisuus, kaikki mitä kesällä oli. 

En kyllä pysty tiivistämään koko kesää esim. yhteen sanaan. Ei kamala, enhän minä osaa enää yhtään kirjoittaa Samuelin blogimaisesti. Sen pitäisi olla paljon rennompaa, tämähän muistuttaa 1001 tietoisku -kirjaa. Mutta kuitenkin! Kesällä sain roppakaupalla kokemuksia, iloa, ihmetystä ja oivalluksia.

Kaksi ja puoliviikkoa sitten alkoi LUKIO! Mutta, koska kyseessä on niin iso asia, keskitymme siihen vasta ensi blogissa. Eli tässä en käsittele sitä vielä ollenkaan. Käsitelläänkö syksyä kuitenkin? Tosin, sitä on aika vaikea käsitellä ilman, että otan lukiota mukaan. Ehkä me tehdään sillä tavalla, että lopetetaan tämä blogi näin radikaalisti ja palaillaan blogien maailmaan joka osa-alue kerrallaan.

Eli seuraava blogi käsittelee lukiota, sitä seuraava syksyn suunnitelmia ja kolmas tulevia sisältösuunnitelmia. Sitten alkaa taas aiheblogit, mutta niin oudolta kuin se kuulostaakin, pistetään tämä blogi tässä kohtaa pakettiin! Ihanaa olla takaisin täälläkin ja nähdään taas! Kiitos paljon, kun luit ja nähdään taas, moooikka mooii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...