perjantai 2. heinäkuuta 2021

AUTON ESITTELY/ HUOMISESTA MY DAY?

  
Hei kaikille! Tässä tulee meidän auton esittely. Tämä ei ole mikään kummoinen blogi, mutta halusinpahan kumminkin tehdä tämän. Kiitos tästä viikosta jo tässä vaiheessa, sillä "elämä lyhytkasvuisena" blogi sai huikean vastaanoton. Olen sanaton kuinka ihanaa palautetta siitä tuli! Muistathan liittyä lukijaksi.
No, mutta eiköhän nyt aloiteta esittely!

Haluaisin ensimmäiseksi kertoa, että miksi ostimme uuden auton. Meillä siis kävi sillä tavalla, että mun isä ajoi yksi maanantai noin kolme viikkoa sitten ihan tavallisesti töihin kuudelta aamulla Tampereelle. Tampereelle tultaessa oli yhdet liikennevalot joihin hän pysähtyi. No muutaman sekunnin päästä takaa tuli auto ainakin 70km/h suoraa päin meidän autoa! Meidän auto liikkui noin 30-50m läheiselle bussipysäkille asti. Onneksi mitään muuta ei sattunut, mutta auto meni niin hajalle että vakuutusyhtiö päätti, että kannattaa hankkia uusi auto. Joten...

Meidän auto on siis Toyota Corolla Touring Sports, ja se on hybrid. Auto on muutama kuukausi vanha ja vuosimallia 2021. En oikein tiedä mitä tässä siitä puhua? No tietenkin sen voisin kertoa, että hybridi ei siis ole sähköauto kokonaan vaan se on osittain bensa- ja osittain sähkökäyttöinen.  Mutta näytetäänpäs hieman kuvia siitä! 

Muistakaa, että en halua leveillä millään asioilla!

 Tässä kuva siitä edestäpäin. Hyvin tyypillinen, mutta minusta nuo valot ovat hienon muotoiset! 

 Tässä taas takaapäin. Tuo on muuten sähkökäyttöinen peräluukku, mutta mä en voi näyttää sitä, koska tuolla on kaikkea tavaraa.:D Ai niin! Nyt vasta näin viimeistelyssä muistin sanoa, että nuo näyttää siksi oudoilta, koska mun piti blurrata rekisterikilvet. :)

 Tässä kuva takapenkiltä. Ei mitenkään erikoinen, mutta tuolla kahvan alla on siniset ledit. (En halua missään nimessä fleksata, mutta ajattelin, että jos joku haluaa tietää:)

 Sit mun oli pakko ottaa kuva tästäkin nimittäin takapenkin tuulettimesta! Siis ainakin tässä autossa takapenkillä on tosi kuuma vaikka ilmastointi on päällä, mutta täällä on myös tuuletin jota voi säätää, ja josta tulee ihanan viileetä ilmaa!

 Tässä on meidän kuskin paikka. Meillä on automaattivaihde ja ajotietokone.

 Tässä muu etupenkki. Ei mitään ihmeellistä!



 Auton katto on musta, koska se oli jo entisellä omistajalla. Tämä auto siis ei ole uusi, mutta autoliikkeestä ostettu. 

 Tässä auto vielä sivusta kuvattuna. Mitä mieltä muuten olette noista vanteista? Musta ihan hienot, kun ottaa huomioon että kuului autoon ilmaiseksi. 
Kiitos paljon, kun luit! Se merkitsee minulle ihan superisti, mutta sitäkin enemmän teidän ihana palautteenne! Muuten huomenna meille tulee vieras ja aiomme tehdä kaikkea kivaa joten haluaisitteko huomisesta my dayn? Nähdään seuraavassa blogissa!



















10 kommenttia:

  1. Hieno auto meidän auto on Seat Alhabra ja väri on valkonen 2014 vuoden malli

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää! Meidän tulisi mennä autohuoltoon lähiaikoina. Sen jälkeen varmastikin lähtee pirssi myyntiin. Etsinnässä olisi joku hyvä, kulutusystävällinen ja turvallinen menopeli. Tämä näyttää kyllä hyvältä silmäänkin.

    VastaaPoista
  3. Komea auto! Kelpaisi meillekin. Oma hajosi, oli lähellä että ei mennyt matkan aikana ja olisi hinaus pitänyt hankkia. Sammui kuitenkin kotipihaan, eikä siitä sitten jatkanutkaan enää matkaa seuraavan kerran. Ainoastaan korjaamolle, ja todettiin sieltä myös että kalliiksi tulisi korjata. https://www.hinausjariantero.fi/hinauspalvelu

    VastaaPoista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...