maanantai 5. heinäkuuta 2021

TOP 5 LUONTEENPIIRTEET

 


Hei kaikille!

 Nyt starttaa TOP 5 viikko, jossa joka päivä tulee uusi blogiteksti kello 11. Blogipostauksissa on aina joku asia, josta teen top 5 listauksen. Olen suunnitellut viikon ohjelman discord serverilläni joten iso kiitos osallistujille! Ja vielä yksi juttu, nimittäin jos haluat saada ilmoitukset uusista blogeista (Ne voi myös mutettaa) ja tukea minua niin olisi mahtavaa, jos painaisit vasempaa yläkulmaa ja sieltä liittyisit lukijaksi! Se ei maksa mitään, ja jos haluat, että näen sinut niin liity julkiseksi lukijaksi! Kiitos niin paljon! 



 Jos haluat puhua jostain yksityisesti, niin tule vaikka mun ig:n puolelle. Se löytyy nimellä samuelin_blogi. Oho, tulipa taas alkuhöpötyksiä, sanokaa jos ette jaksa näitä höpöttelyjä, mutta nyt aloitetaan! 

Tässä blogissa käsitellään siis mun mielestä TOP 5 tärkeintä luonteenpiirrettä.


5. Huumorintaju



Minusta on tosi hauskaa, jos ihminen on huumorintajuinen. Hänen kanssaan on aina hauska viettää aikaa ja keksiä uusia vitsejä. Myöskin tuntuu, että huumorintaju lisää iloa elämään. Joillekin vitseille on hauska nauraa jopa viikkoja. Pitää vaan muistaa, missä menee vitsin ja haukkumisen raja.


4. Sosiaalisuus



Tässä kohtaa haluan sanoa, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni. En tietenkään vaadi, että ihmisellä pitäisi olla näitä ominaisuuksia! Ihmiset on arvokkaita oli niillä mitä ominaisuuksia tahansa! Minä tiedän, että jotkin ihmiset eivät vain ole sosiaalisia vaikka haluaisivat. Se ei ole itsestäänselvyys, mutta  itse arvostan ihmisiä jotka ovat sosiaalisia, koska heidän kanssa on hauska jutella, he haluavat jutella  ja eivät pelkää tutustua uusiin ihmisiin. Sosiaalisuus ei tietenkään kerro kaikkea, minun yksi parhaista kavereistani on introvertti ja hän on oikein ihana ihminen ja haluaa puhua ja jutella, vaikka se hänelle joskus hankalaa onkin. 


3. Rehellisyys



Rehellisyys on todella tärkeä ominaisuus, sillä eiköhän me jokainen voida sanoa, että viihdymme parhaiten rehellisten kavereiden kanssa. Rehellisyys on tärkeää, koska jokaisella on oikeus kertoa rehellisesti mielipiteensä ja tunteensa, toki muita kunnioittaen. 


2. Luotettavuus 



Luotettavuus. Luonteenpiirre, joka pitäisi olla meissä jokaisessa. Meidän pitäisi olla luotettavia niin kotona, koulussa, kaupassa ja työpaikalla. Meihin pitäisi osata luottaa, että muut tuntisivat olonsa turvalliseksi seurassamme. Arvostan ystävissä sitä, joka on luotettava, jolle voi kertoa tunteensa ilman että ne leviäisi tai kaveri rupeaisi kiusaamaan. Kaveri myös pysyisi aina rinnalla.


1. Ennakkoluulottomuus



Muistakaa, että minä en tuomitse ketään, vaikka ei näitä luonteenpiirteitä olisi!

Minä en paljosta suutu, mutta jos näen, että jotain syrjitään taustansa, ulkonäön, ihonvärinsä, pituutensa tai jonkun muun sairauden vuoksi, niin täytyy kyllä sanoa, että sitten kyllä tulen vihaiseksi. En ole ikinä ymmärtänyt enkä tulekaan ikinä ymmärtämään, että miksi pitää syrjiä jonkun ulkoisen asian perusteella? Kukaan meistä ei ole täydellinen. Mitä väliä sillä on, onko tummaihoinen, jos sisäisesti on ihan huippu tyyppi! Tai joku sairaus, edelleenkin sille ei voi mitään, joten voiko syrjiä asiasta mille ihminen ei voi mitään? Ps. Ystävällisyys on myös todella tärkeä luonteenpiirre.

Kiitos kun luit ja tervetuloa TOP 5 viikkoon! Tämä merkkasi mulle taas paljon, koska olit mukana ja toivottavasti nähdään huomenna taas klo 11! Moikka moi!

1 kommentti:

  1. Kiitos todella paljon! Oli ihana kommentti ja lupaan jatkaa samaan malliin! Oletko miettinyt liittyä lukijaksi?☺️

    VastaaPoista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...