tiistai 6. heinäkuuta 2021

TOP 5 KOULUAINETTA

 


Hei kaikille! Blogi viikon toinen kirjoitus, ja tänään aiheena TOP 5 KOULUAINETTA. Mitä tykkäsitte ensimmäisestä osasta? Muista liittyä lukijaksi ja eiköhän aloiteta! Oletteko ikinä nähnyt näin lyhyitä alkutekstejä minulta?  Nyt siis vuorossa TOP 5 KOULUAINETTA. 




5. Kemia

Kemia voi olla joskus aika tylsää, mutta kokeet ovat teidän mielestä myös varmaan aika kivoja? Minusta kemia on kivaa joka tapauksessa, koska pääsee tutkimaan kaikkea tiede juttuja esim. atomit ja liuokset ovat todella mielenkiintoisia! Kemialliset merkit ovat tärkeitä, ja ne on helppo osata.




4. Äidinkieli

Monet jotka minua tuntevat ei varmaan tiedä, että pidän äidinkielestä. En pitänytkään äidinkielestä alakoulussa, mutta yläkoulussa tilanne muuttui. Minun luokanohjaajani on äidinkielenopettaja. Se vaikutti, mutta eniten se, kun aloimme tekemään enemmän ilmaisutaito harjoituksia ja kirjoituksia.




3. Opo (oppilaanohjaus)

Jos olet alakoulussa, et ehkä tiedä tätä ainetta. Opossa pyritään kehittämään nuorten ajattelua, kykyjä, oppimista ja sosiaalisia taitoja. Opossa myös valmistellaan nuorta työelämään ja opiskelu paikkaa varten. Pidän oposta paljon, koska siellä käydään läpi hyödyllisiä asioita ja tehdään paljon toiminnallisia asioita.


2. Liikunta 

Minä epäilen, että monen varsinkin pojan lempi kouluaine on liikunta. Niin se on minunkin. Liikunta on ihan parasta, koska pääsee liikkumaan, kokeilemaan uusia lajeja ja rikkomaan omia ennätyksiä.

Viimeistä viedään! Ai että tämä on kyllä mukavaa. Mitä muutakaan voisi tehdä yhdeltä yöllä, kun vääntää kolmea blogia? Mutta muistithan liittyä lukijaksi ja seurata Instagramissa, löytyy nimellä samuelin_blogi. Minulla on muuten ihan kohta 30 lukijaa täynnä joten kiitos! Ette oikeasti tiedäkkään kuinka onnelliseksi minut saatte! Oho, tulipa taas turhaa höpötystä, mutta koittakaa kestää. 



1. Matematiikka

Kyllä se vaan niin on, että matematiikka vie voiton. Se on niin kivaa laskea monimutkaisia laskuja, mutta se on myös todella hyödyllistä! Mitkä on teidän lempi laskut? Minun on ehdottomasti yhtälöt.

Kiitos taas, kun luit blogini ja nähdään huomenna taas kello 11! Moikka, moi!



1 kommentti:

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...