perjantai 16. heinäkuuta 2021

MITEN ALOITIN BLOGIN?


 Hei kaikille!

 Minulle tuli eilen vain yhtäkkiä ajatus, että voisin kirjoittaa siitä, että miten aloitin blogin pitämisen. En tiedä, että onko tämä edes kiinnostava, mutta teenpä kuitenkin joten aloitetaas!


Oikeastaan tarina alkaa 2018 vuoden marraskuusta jolloin rupesin tekemään YouTube videoita silloiselle kanavalleni. Noh, videoita tuli ehkä yksi puolessa vuodessa joten olin siis todella epä aktiivinen. 2020 vuonna en tehnyt enää yhtään videoita, mutta en siksi etten tykännyt tehdä niitä. Oikeastaan siksi, koska video aiheeni oli turhia, en osannut editoida ollenkaan ja kameran kuva oli niin heilahtanutta ettei sitä ikinä voinut katsoa.

 No sitten, kun viime maaliskuussa koulu meni taas etäopetukseen niin ajattelin, että voisin alkaa taas tekemään videoita. No minä sitten kuvasin Setup/Room tourin ja osasin jopa kuvata. No sittenhän minä aloin editoimaan kyseistä videota ja minulla meni jo hermot siihenkin, mutta noin kuuden tunnin editoinnin jälkeen se oli valmis, mutta sitten jotenkin kumman syystä onnistuin poistamaan sen. Jooh, siinä sitten mietin, että kuinka tohelo minä olin ja sitten päätin, että YouTube videot loppui siihen. Kuitenkin tykkäsin tehdä sosiaaliseen mediaan sisältöä, mutta en oikein tiennyt mitä.

Sitten toukokuun 20. päivä katsoin ihan normaalisti YouTubea ja minulle tuli mainos sivustosta nimeltä Webnode, jolla voi tehdä blogi sivustoja. Minä sitten innostuin heti, että tätähän minä voisin ruveta tekemään! No niinpä päätin kirjautua Webnodeen.

Kuitenkin en osannut käyttää sitä ollenkaan ja se oli mielestäni sekava joten päätin poistaa sen. No kuitenkin heti seuraavana päivänä minulla oli koulussa hyppytunti ja löysin Bloggerin. No tämähän sitten oli todella yksinkertainen ja kiva käyttää joten päätin alkaa kirjoittelemaan tänne.

 Minä ajattelin, että tuskin tänne kukaan edes löytää, mutta kirjoittelenpahan ainakin omaksi ilokseni. Väärässä olin sillä 42 lukijaa ja yli 3 800 näyttökertaa, joka on aivan uskomatonta ja ikuiset kiitokset kuuluu teille! 

Oikeastaan, kun aloitin blogin minulla oli yksi tavoite nimittäin tuoda lyhytkasvuisuutta esille ja estää perättömiä ennakkoluuloja meidän kaltaisista! Oikeastaan haluaisin kaikenlaiset ennakkoluulot saada lopetettua? Mitä olette mieltä olenko onnistunut tuomaan noita asioita esille ja muutenkin miltä blogini on vaikuttanut?

Noin, tästä tuli vähän lyhempi, mutta toivottavasti tykkäsit! Kiitos, kun luit ja toivottavasti tuut lukemaan taas seuraavan blogin!:) Kivaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...