perjantai 5. marraskuuta 2021

TULEVIEN VIIKKOJEN BLOGIOHJELMAA


 Hei kaikille! 

Mun piti tälle päivälle tehdä yksi kirja unboxing, mutta kuinka arvata saattoi eihän se ehtinyt tulemaan enkä sitten enää ruvennut tekemään mitään isoa blogia, joten pieni tällainen tiedote vain. Mun on muuten pakko sanoa, että ihan joka kerta kun kirjoitan blogiin sanan "tällainen" niin kirjoitan sen tälläinen, niin kuin äskenkin, mutta korjasin sen, mutta musta se vaan kuulostaa jotenkin paljon paremmalta. Okei, taas hairahduin aiheesta, joten jatketaan. 

Ensi viikolla siis ma-pe joka päivä klo 15 uus blogi, joissa käsitellään jotain asiaa top 5 listauksen muodossa. Ai että, niitä on oikeasti tosi kiva tehdä, mutta mitä te olette niistä mieltä? Sitä seuraavalla viikolla aion omistaa kaikki viikon blogit sairaudelleni eli siihen liittyviä blogeja tulee sillä viikolla ainakin 4 kpl! Ei kai mulla sitten ollut mitään muuta, että oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Jos muuten haluat kertoa, että mitä aijot tehdä viikonloppuna niin olisi tosi kiva kuulla teidän tekemisiä, minä ainakin aijon nukkua ja alkaa tekemään jo maanantain ja tiistain blogeja. Nähdään siis maanantaina klo 15! Moikka moi!

1 kommentti:

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...