torstai 2. joulukuuta 2021

On ollut vähän hiljaisempaa täällä

 


Heippa! 

Halusin tulla vain nyt ilmoittamaan tänne, että olen niin pahoillani, että tänne blogin puolelle ei ole tullut tällä viikolla sisältöä. Tein viime viikolla oikeasti kuin hullu töitä blogiputken eteen ja se vei minusta todella hyvin mehut ja muutenkin olen ollut todella väsynyt tällä viikolla, johtuu luultavasti tuosta pimeydestä. 

Kaikki on siis ihan hyvin, mutta jotenkin vain väsyttää ja ei ole oikein fiilistä tehdä tänne sisältöä. Yritin tehdä tällä viikolla kaksikin blogia, mutta se oli aivan täyttä pakotusta ja enkä halua tehdä pakosta blogia, koska haluan tehdä positiivsien ja iloisen blogin aina. Olen tällä viikolla suunnitellut kyllä paljon tulevia blogeja. Ensi viikolla on luult. tulossa kolme tai kaksi blogia ja sitten sen jälkeen olisi tarkoitus viettää 150 lukijan spessu viikko, jos se tulee täyteen sitä ennen! Ollaan niin lähellä, että jos pystyisit vaikka vinkkaamaan kaverillesi niin olisin super kiitollinen. Lauantaina ehkä tosin kyllä voisi tulla jo pieni maistelu blogi, mutta katsotaan! Kiitos ymmärryksestä ja nähdään ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...