tiistai 11. tammikuuta 2022

TESTISSÄ VUODEN 2022 UUTUUS HERKUT!


Hei kaikille ja tervetuloa lukemaan uutta blogia! 

Nyt aloitetaan kyllä tämä blogivuosi rennosti nimittäin testaillaan vähän uutuusherkkuja. Tässä blogissa ei oikein ole mitään kunnollista asiaa tai jotain tärkeää, mutta kiva aihe kuitenkin ja pääsette taas lukemaan sitä kun haukun hyviä herkkuja ilman syytä. Itseasiassa minä näin jo viime vuoden lopulla, että Fazer on julkistanut sellaisen uutuusboxin ja olin heti, että hei tuon minä kyllä haluan ostaa. Hinta oli kuitenkin sen 19,90e niin jätin tilaamatta, mutta sitten viime viikolla näin yhden Fazerin uutuustuotteista meidän lähi K-marketissa ja ajattelin, että totta kai siellä on sitten kaikki ja noita kyllä testaan blogissa, mutta eilen kuin menin niin enpäs löytänytkään kaikkia, mutta onneksi edes suurimman osa. Eli tässä on eniten Fazerin tuotteita ja pari muuta. Ennen kuitenkaan, kun luet pitemmälle niin kerro tuonne kommentteihin ihmeessä miten sun ensimmäinen koulupäivä meni? Olisi kiva kuulla, mutta eiköhän mennä jo eteenpäin. Minä lupasin, että en tänä vuonna jaarittelisi blogissa ihan niitä näitä, mutta noh se meni jo. Sanokaa oikeasti sitten, jos tämä mun turha pölpötys ärsyttää..,

Täällä on mun lisäksi myös mun pikkuveli, sanoppa terveiset "En tykkää blogista mutta tästä blogista voi tulla ihan kiva( varsinkin jos on hyviä herkkuja)" Ja etenkin, kun pääset syömään niitä ilmaiseksi, mutta jatketaan. Meillä on siis kaksi arvostelu kategoriaa nimittäin ulkonäkö ja maku, koska ulkonäkö on jo melkein puoli makua... eikun siis puoli ruokaa, en ees muistanut sitä oikein. Ja muistakaa, että nämä on vain minun mielipiteitäni eli ihmiseltä, jonka arvostelukyky... öh sitä ei edes ole. Joku mulle itseasiassa laittoi joskus, että olen aika nirso antamaan pisteitä ja se on kyllä totta, mutta emmätiiä. Yritetään tänään levittää positiivisuutta ja antaa vain hyviä arvosanoja. Joten nyt aloiteteaaaan!

EDIT: Mun pikkuveli on kirjoittanut sen mielipiteet täysin itse ja siksi ehkä ne on vähän tönkköjä ja kieliopillisesti väärin, mutta en halua korjata niitä, koska ne ovat hänen omia mielipiteitä. Pistä ihmeessä kommenttia mun pikkuveljen osuuksista, hän tykkää kauheasti kun huomioitte häntä.😊


Kismet Dumle

Kismet on ollut aina minulle sellainen hätäpatukka, kun rahaa on juuri se tyyliin euro ja haluaa jonkun patukan, koska Kismethän on ylivoimaisesti isoin patukka toki taas se on kevyt ja se kompensoi sitä. Kismetistä kuitenkin erikoisen tekee sen, että ainakin mun mielestä sen jokainen erikoismaku on täysi hitti ja veikkaanpa, että tämä tulee jatkamaan samaa rataa. 

Samuelin arvosana ulkonäöstä: Todella hyvin toteutettu ulkokuori, mutta ehkä tuota punaista osuutta voisi olla vähän enemmän ja Dumle teksti isompana joten annetaan 4/5. Kismet kuvasta kyllä plussa!

Pikkuveljen arvosana ulkonäöstä: kiva toi punainen mutta ruskea on tylsä.3/5

No eiköhän sitten lähdetä ensimmäisen herkun kimppuun ja annetaan sitten analyysiä mausta sun muista härpäkkeistä. (Siis anteeks, että mitä? T: edit) Okei, ainakaan välissä ei näy dumlea tai siis mitään erikoista, kun katkaisin sen patukan kahtia.

Samuelin arvosana mausta: Tota, minä olen nyt vähän hämmentynyt. Tuossa oli kyllä Dumlen maun vivahteita, mutta makua olisi saanut olla paaaaaljon enemmän. Tuntuu, että ainoa mitä siinä oli lisätty normaali Kismettiin verraten niin sokeria. Äklö makea ja vähän makua niin valitettavasti 1,5/5. 

Pikkuveljen arvosana mausta: maistui pelkältä dumlelta.4,5/5. No ei kyllä ainakaan musta maistunut. 


Sisu Ruletti

Ai että! Lapsuudesta on kyllä ne og mustat pehmeät sisut tulleet tutuiksi ja kyllä ne oli hyviä, mutta nyt on vuorossa kova sisu? Voiko sisu olla hyvää myös kovassa muodossa siitä otetaan tänään selvää.

Samuelin arvosana ulkonäöstä: Miinusta tulee kyllä ehdottomasti ylimääräisestä ja turhasta muovikääreestä. Muuten paketin ulkonäkö on todella neutraali ja hillitty, mutta oranssi aksentti väri tuo kyllä kivaa syvyyttä joten 4,5/5.

Pikkuveljen arvosana ulkonäöstä:Paketti on tylsä.2/5

Avataan paketti ja testaillaas! Aaa, näitä on siis kahden värisiä. On oransseja, luult. appelsiini ja mustia joten mitä luultavimmin salmiakki.

Samuelin arvosana mausta: Todella appelsiininmakuinen, joka oli hyvä, mutta no...  mulle kaikki  on  tulista, mutta tämä oli todella tulista. 2,5/5.

Pikkuveljen arvosana mausta: outo maku ja liian rapea. 0/5

 
Remix Hevix

Remix on ollut aina todella hyvä pussi, etenkin se revix, mutta nyt jo näitä erikoismakuja on tullut jo niin paljon markkinoille, että pahoin pelkään sitä, että löytyykö mitään uutta pussiin. Hevi eli siis musiikkiteema on tässä pussissa.

Samuelin arvosana ulkonäöstä: Todella hyvin haettu hevi tunnelmaa ja punainen ja musta sopii hyvin. Ehkä jotain olisi voitu lisätä pusssin ulkonäköön, mutta en kyllä itsekään edes tiedä, että mitä. 4+/5.

Pikkuveljen arvosana ulkonäöstä: punainen ja musta ei sovi yhteen.2/5

Eikhöhän sitten vaan avata pussi ja katsotaan, että onko tästä mihinkään. Testataan vaikka vähän kaikkia niin saamme paremman kokonaiskuvan.

pikkuveljen arvosana mausta: ihan OK mutta vähän kirpeä. 2,5/5

Samuelin arvosana mausta: Jotenkin olo on tosi ristiriitainen. Tosi hyviä karkkeja, mutta ei ehkä kauheasti mitään uutta. Toki muodot ovat uusia, mutta en minä ehkä karkkeja osta muotojen takia vaan makujen ja tämä ei siinä tarjonnut tuota Jaffaa lukuun ottamatta mitään uutta joten siksi 2/5.



Aakkoset karamelli Choco

Aakkoset on kyllä aina hyvä vaihtoehto, etenkin pelkkä choco joten eiköhän tämäkin tule olemaan hyvä kun karamellia tulee vielä mukaan kuvioihin.

Samuelin arvosana ulkonäöstä: Beige sopii tähän musta ainakin tosi hyvin ja tuo ruudukko sopii kuvioinnin puolesta täydellisesti tuohon pussiin joten 4/5. 

pikkuveljen antama arvosana ulkonäöstä: pussissa on hyvät värit. 4/5

Lähetääs ottamaan, minä otan kaikkia karamellin makuisia ja pikkuveljeni muita.                                 

Samuelin  arvosana mausta: Hyvää oli, mutta ehkä inasen liian vähän karamellia ja mun makuuni liian äklö makea joten 3/5.

pikkuveljen arvosana mausta: toffee oli paras karkki 4,5/5.


Ässä Hässäkkä

Jos olen ymmärtänyt ihan oikein niin tämä on kuulemma ollut joskus kauan aikaa sitten jo myynnissä ja tuotu nyt takaisin, mutta minä en ole ainakaan ikinä tällaista nähnyt. Ässä pussit ei kyllä ole ikinä olleet mun lemppareita, mutta pitää antaa mahdollisuus. 

Samuelin arvosana ulkonäöstä: Vaikka en kauheasti pinkistä tykkää, mutta jotenkin tähän pussiin se sopii just eikä melkein, teksti on myös todella hyvin tehty ja vihreästä x kirjaimesta plussaa joten ei muuta kuin 5/5!

Pikkuveljen arvosana ulkonäöstä: pussi näyttää ihan hyvältä mutta en usko että karkit ovat hyvän makuisia.

Nyt testataan ja veikkaan vahvasti, että tästä tulee ehkä jopa mun lemppari tuote tässä blogissa, koska täällä on karkkeja missä on puolet salmiakkia ja puolet colaa tai vaniljaa. Voiko mikään kuulostaa paremmalta, no ei!

Samuelin  arvosana mausta: Sitä mitä odotinkin. Suora 5/5 ei selityksiä.

pikkuveljen arvosana mausta: vähän kirpeä ja outo maku mutta tätä minä kyllä odotinkin 2/5.


Tyrkisk Peber (Pepper & Liquorice)

No no. Minä vihaan enkä kestä tulista ollenkaan joten tästä voi tulla paha. Mietin vain, että mitä niin kuin uutta tässä on? Eikö nuo ole niitä siinä hedelmäpussissa. Pippuri ja salmiakki makuinen? Eikun onko liquorice laku, ei kyllä se salmiakki on.  No tuota mennään tällä.

Samuelin arvosana ulkonäöstä: No totaa, ihan ok. Keltainen on kyllä kiva ja positiivinen väri    ,         mutta ei tule jotenkin "uuu, onpa hieno pussi" joten 3/5.

Pikkuveljen arvosana ulkonäöstä: pussi ei näytä mitenkään uudelta.1/5

Testataan!!

Samuelin  arvosana mausta: Ei, ei ja ei. En voi olla 100% varma, mutta minusta nuo maistuvat aivan samoilta kuin siinä hedelmä versiossa tuollaiset samanlaiset joten siitä heti miinusta. Toinen miinus tulee maun tylsyydestä ja vielä yksi itse mausta. Toki vielä tulisuus joten valitettavasti suora ja tyly 0/5. 

pikkuveljen arvosana mausta: se maistui tosi hyvältä mutta siinä oli hirveä tulisuus mutta annan jopa 4,5/5.

Viimeinen herkku jo testissä, mutta mikä se on? No sehän on:


Fazer maitosuklaa Caramel Popcorn

Tietäjät tietää mun mielipideen suolan ja makean yhdistelmästä...

Samuelin arvosana ulkonäöstä: Fazerin tuttuun tapaan noin 1/3 levyn kääreestä on vähän niin kuin sen maun väreillä ja tälläkin kertaa se on ihan äärettömän hienosti tehty joten vahva 4/5. Ehkä saisi tuota maun väriä (niin, että siis Samuel mitä? Maun väriä, mikä sana se on?? T: editti) olla jopa puolet.

Pikkuveljen arvosana ulkonäöstä: kuori näyttää vähän oudolta mutta en usko että se kertoo mitään   3,5/5

Miinuata kyllä folio kääreestä, luonto ei kiitä.

Samuelin  arvosana mausta: Tuttua Fazerin loistavaa suklaata, ihanaa karamellia, mutta hyi että se popcorn oli hirveää. Ensinnäkin nyt se on varmaa, vaikka olisi minkälainen suolaisen ja makean sekoitus niin en voi sietää sitä. Toiseksi popcorn suklaassa? Ei, tässä menee kyllä raja. Kolmanneksi se Popcorn oli niin palanutta kun olla ja voi. Valitettavasti tyly 1,5/5, koska karamelli maistuu edes vähän.

pikkuveljen arvosana mausta: tämä ei ollut sitä mitä odotin 1/5

Siinä oli kaikki uutuusherkut mitä löysin ja kerro ihmeessä, että ootko sä maistanut noita? Mikä on sun mp? Pahoittelen oikeasti noita mun aika tylyjäkin lausuntoja, mutta herkkujen maistelussa pitää vaan sanoa suoraan. Nähdään taas! Mooikka moi!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...