tiistai 22. maaliskuuta 2022

FIKSURUOAN PAKETTI UNBOXING


 Blogissa näkyvät tuotteet ovat saatu ilmaiseksi Fiksuruoalta joten siltä osin tämä on kaupallinen yhteistyö heidän kanssaan.

Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Se olisi tiistai eli ensi-ilta ja ensimmäinen koululaisnäytöskin takana. Puhutaan niistä joskus myöhemmin, tai puhutaan ihan vähän niistä. Minä en tiedä, että tuleeko nyt kahden viikon sisään kuinka paljon blogeja, koska mulla on ihan hirveästi lääkäreitä ja näytöksiä. Tosin, ensi viikon perjantaina klo 15 tulee blogi! Se on ainakin päätetty. Ihanaa kun on ollut niin aurinkoista. Tuntuu, että olisi jo keski kevät. Jos tuolla ulkona liikun, niin minä ainakin liikun pelkällä hupparilla, koska niin lämmintä. Onko teidän viikko muuten lähtenyt hyvin? Mulla on, tosin liukkaasti. Nyt kuitenkin vihdoinkin itse asiaan, olen tässä pikku hiljaa yrittänyt pienentää alkutekstejä, mutta kuten näette niin en ole siinä kovin hyvin onnistunut...

Toissa blogissa puhuin meidän kansainvälisyyshankkeesta ja esimerkiksi ruokahävikin vähentämiskilpailusta koulussamme. Ruokahävikkiä syntyy kun vaikka ostaa kaupasta leivän, jota ei syökään, sitten se menee vanhaksi ja leipä heitetään suoraan roskiin vaikka se olisi vielä käyttökelpoinen. Mikä olisi ratkaisu tähän ongelmaan? Tietysti ensimmäinen keino on se, että ei osteta tai oteta ruokaa mitä ei jakseta/aiota syödä ja tämä on tärkein keino. Toinen keino on se, että ei aina osteta uutta ruokaa vain hyödynnetään omia tai ostetaan muilta hävikkiruokia. Hävikkiruoan ostaminen on tämän päivän blogin aihe joten, jos kiinnostaa niin jää ihmeessä lukemaan, mutta ei ole pakko, jos ei kiinnosta. Nyt kuitenkin:

F I K S U R U O A N   P A K E T T I   U N B O X I N G 

Fiksuruoka halusi antaa minulle lahjakortin heidän kauppaansa eli kaikki tuotteet ovat saatu ilmaiseksi heiltä ja olen siitä todella kiitollinen, eikä niin olisi tarvinnut tehdä. Vaikka olen todella kiitollinen siitä, se ei vaikuta mitenkään mielipiteisiini tai, että kehuisin vain kehumisen vuoksi vaan, jos löytyy valituksen aihetta niin sitten valitetaan. Minut tietäen niin aina löytyy asioita, joista valittaa tosin usein ihan turhaan. Minua ei ole edes pyydetty kertomaan heistä mitään, mutta ajattelen, että ehkä se olisi ihan kiitoksena heille tuotteista, että vähän mainitsisin heistä. Toisaalta kukaan ei pidä mainostuksesta, mutta sopiiko jos mainostan ihan vähän? Jes, kiitos ihan super paljon, vaikka en lupaa oikeasti saanutkaan luultavasti...    


 

Lyhykäisyydessään Fiksuruoka myy hävikiksi joutunutta ruokaa, jota voidaan myydä tai tuotteita, joissa päiväys menee kohta vanhaksi. Fiksuruoka myy myös muita tuotteita kuten maskeja, käsidesejä, vaatteita ja esimerkiksi lemmikeille tuotteita. Kaikki ovat ympäristöystävällisempiä ja vähän halvempia kuin normaalit tuotteet. Eihän ne mitään todella paljoa halvempia ole, mutta kuitenkin jonkun verran, mutta idea on kuitenkin ruokahävikin uudelleen käyttämisestä. Pieni teko, mutta iso vaikutus kuitenkin. Meidän perhe on ihan vakiokäyttäjiä tuolla ja ruuissa ei ole ollenkaan moitteen sijaa. Miksi ostaa aina uutta, kun voi ostaa hävikkiä, joka ei ole edes mennyt pilalle ja ikään kuin vahingossa tehdä iso ympäristöteko. Otin tuohon nyt esimerkiksi Coca Cola Zero sitruunan. Niiden eräpäivä on 25.3 eli täysin kunnossa, mutta silti ne ovat tuolla, koska eräpäivä on jo lähellä. 6kpl maksaa 8,00€, kun vertailuhinta eli kaupassa 6kpl maksaisi 12,54€. Vähän edullisempaa, mutta ennen kaikkea ehkäistään turhaa ruokahävikkiä! Nyt kuitenkin mainostukset sikseen ja pakettia unboxaamaan!

 
                  

Sain siis tilata Fiksuruoalta ihan mitä vain haluan ja nyt katsotaan, että kuinka huonot ostokset sieltä sitten tuli mukaan. Iso peukku tai no täysin odotettavaa, mutta ulkopuolella ei mitään muovia pelkästään pahvilaatikko. Tosin tuo pahvi ei mikään kaunein materiaali ole, mutta ainakin kierrätys materiaalia. Sivuilla onneksi on nuo Fiksuruoan logot jotka näyttävät niiiin hienoilta! Ja tuossa vielä kerrotaan, että hiilijalanjälki on 100% hyvitetty. Vihreä kyllä sopii tosi hyvin pahviin, mutta nyt paketti auki! Avasin jo vahingossa muuten yhden sivun...


Toinen peukku siitä, että laatikon sisälläkään ei ole mitään turhia muovikerroksia vain pelkästään... itseasiassa siellä ei ole mitään. Siinä oli oikeastaan kokonaisuudessaan unboxing, mutta mitä tuotteita paketti sitten sisältää? Ainakin siellä näkyy tölkkejä, mutta mitä tölkkejä? Hetkinen, tuossa näkyy myös jonkinlainen pikakahvi. Okei, mennään suoraan tuotteisiin!


Viisi Fanta Exotic tölkkiä

Tilasin sieltä melkein pelkästään juomia joten käsitellään ne nyt ensin ja sitten katsotaan mitä muuta tilasin. Tein viime syksynä yhden blogin missä pistin Top 5 lempi juomaani ja tämä oli viidennellä sijalla, mutta moite oli se, että tätä ei löydy oikein mistään muualta kuin Verkkokaupasta. Löysin tätä kuitenkin joku aika sitten Fiksuruoalta ja nyt päätin tilata lisää näitä, koska nämä on niiiiin hyviä. 


Kaksi Fanta Grape tölkkiä

Fiksuruoalta saa myös todella hyvin tällaisia erikoisjuomia niin kuin Verkkokaupastakin, mutta vähän edullisemmin ja ympäristöystävällisemmin. En ole ikinä edes nähnytkään tällaisia tölkkejä, mutta oli  niin mielenkiintoisen näköisiä niin piti ottaa. Viinirypäle on kyllä ainakin todella hyvää, toivottavasti ei vaan ole liian makeaa. Hei!! Pitäisikö mun tehdä näistä testaus blogi? Olisiko se teistä kiva idea? Kiitos, jos kerrot sun mielipiteen asiaan. 


Kaksi Fanta Peach tölkkiä

Persikka eli siis kesäfiilis! Okei, mistäköhän tuo tuli. Persikka jäätee on kyllä ainakin niiiiiiiiiiiiiin hyvää, että en kestä. Joten kaiken järjen mukaan tämän pitäisi olla vielä parempaa. Siisti tölkki ainakin, mutta ulkonäkö ei kerro makua.


Kaksi Vanilla Float Doctor Pepper tölkkiä

Normaali Doctor Pepper on musta ihan kauheaa, mutta rakastan vaniljan makua juomissa niin oli pakko tilata näitäkin. Voiko olla jopa niin, että vaniljan maku sivuuttaisi sen Doctor Pepperin kirsikan. Saa nähdä, mutta ostin kuitenkin näitä. 


Viisi Coca Cola Vanilla tölkkiä

KYLLÄ! Olen puhunut täällä kuinka rakastin Coca Cola Vaniljaa ja surin suorastaan kun se meni pois. Uusi Coca Cola Zero Vanilla oli täysi pettymys, mutta Fiksuruoalta saa tilattua täysin original Coca Cola Vanillaa. Taidanpa heti avata yhden tölkin, kun olen kirjoittanut (en oikeasti avannut) tämän. On se ihanaa kun jostain vielä saa tätä!!

Riisisuklaa levy

Voi herran jestas. Tästä ei suostu tulemaan millään kuvaa vaikka mitä yritän. Kuitenkin tilasin keltaisen riisisuklaa levyn... Yhdellä sentillä!! Fiksuruoalla on aina välillä kampanjoita milloin voi ostaa tuotteita vain yhdellä sentillä. Tämän päiväyskin on vielä ihan voimassa ja silti vain yhden sentin! Se on säästämistä.

Noniin! Siinä oli kaikki tuotteet ja kerro ihmeessä, että oletko sinä ikinä tilannut tuolta ja mitä haluaisit tilata? Jos haluat vierailla Fiksuruoan sivuilla niin sinne pääsee tästä linkistä, mutta jos et haluan niin älä käy!:) https://www.fiksuruoka.fi/category/120/limsat (HUOM! Ei ole affiliate linkki eli en saa mitään rahaa, jos käyt sivustolla.) Kiitos paljon, kun luit taas tämän blogin ja nähdään taas! Moikkaa!


Instagram: Samuelin blogi

Whattsap: 0403779896

Haluatko tukea blogia ilmaiseksi? Liity ihmeessä oikeasta sivupalkista lukijaksi.



















 

                                                                                                                      



1 kommentti:

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...