perjantai 11. maaliskuuta 2022

HUAWEI WATCH FIT UNBOXING

 


Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Per, peri eli perjantai! Se olisi ensimmäinen kouluviikko takana sitten loman jälkeen ja hyvältä tuntuu. Kyllä nyt alkaa jo huomaamaan, että kevät on jo ihan nurkan takana. Toisaalta nyt tuli taas varmaa metri lunta lisää, että se ei kyllä kauheasti luo toivoa. Pidetään alkutekstit nyt lyhyenä, mutta haluan kuitenkin kysyä, että mitä sinulle kuuluu? Kerro ihmeessä tuolla kommenteissa tai muualla, jos haluat. Mulla on ollut nyt todella kiirettä, mutta jutellaan siitä joskus My Day blogissa, mutta ei nyt. Yksi asia kuitenkin, nimittäin

  ENSI VIIKOLLA joka päivä klo 15.30 uusi blogi! Vuoden ensimmäinen blogiputki tulee käsittelemään bloggaamista, somea, blogien tekemistä ja itseasiassa sisällöntuotantoa sieltä sun täältä. Jos kiinnostaa kivalta idealta niin tule ihmeessä lukemaan, mutta jos ei kuulosta niin älä sitten tietenkään tule. Jos haluat vielä kysyä tai tietää mitä tahansa bloggaamisesta tai ylipäätänsä sisällöntuotannosta niin kysy tai laita ihmeessä minulle kaikki kysymykset tai mitä haluat tietää niin lupaan vastata/kertoa niihin vastaukset ensi viikon blogeissa. Ja hei! Jos haluat niin kerro ihmeessä miltä sinusta kuulostaa tällainen idea blogiputkelle? Muista kertoa iiiihan rehellisesti sun mielipiteen! Yritin tehdä pienet alkutekstit, mutta kyllähän nämä silti venähtivät... Nyt kuitenkin itse blogin pariin, ennen kuin hermostutte.

-

Viime lauantaina tulleessa My Day:ssa tilasin aktiivisuusrannekkeen ja kysyin, että haluaisitteko nähdä siitä unboxing blogia ja tosi moni halusi tällaisen joten tässä se tulee! Muista, että en missään nimessä halua tehdä tätä fleksauksen takia, mutta jos ajattelet niin niin älä lue tätä blogia. Ymmärrän kyllä, että tämä voi kuulostaa jollekin fleksaukselle. Pitemmittä puheitta kuitenkin mennään unboxaamaan! Tervetuloa mukaan!


Heti tähän alkuun pitää kyllä sanoa, että iso peukku Elisalle kahden päivän toimituksesta. Maanantaina lähti liikkeelle ja tiistaina tuli. Toinen plussa, en tiedä kummalle se menee, Matkahuollolle vai Elisalle, mutta tämä on kartonki tai paperi pussi, eikä ollenkaan muovia. Iso iso peukku! Musta se on vaan niin ärsyttävää, kun joissakin pakkauksissa on sellainen miljoona muovi kerrosta. Kuitenkin eiköhän lähdetä avaamaan pakettia? pussia? pakkausta? Jotakin noista joten mennään siis eteenpäin!


Sisälläkään ei ollut mitään muovikelmuja vain suoraan itse paketti. Tosiaan minulla ei ole mitään osaa tämän valintaan, en ymmärrä näistä mitään, mutta onneksi mulla on ihania tuttuja jotka neuvoo. Edellinen ainakin Huawein aktiivisuusranneke oli ihan super joten toivotaan tältä samaa. Toivottavasti tässä on muuten Suomen kieli, mietin vain kun paketissa on fri eli friday. Jos ei ole, minä olen pulassa. Mun englannin taito on siis aivan yhtä tyhjän kanssa...


Paketin kääntöpuolella ei ole oikein muuta kuin specsejä, toivottavasti kirjoitin tuon oikein.. Oho, onpa vihertävä kuva... Kuitenkin ihan mahtavaa, kun tässä on jopa 1,64 tuuman näyttö. Eli tosi iso älykelloon. Sen verran tiedän, että AMOLED on hyvä näyttötyyppi. Kaiken mailman tiloja, harjoituksia sun muita mistä minulla ei ole mitään hajua. Oikeastaan ainoat syyt miksi ostin tämän on kello, askeleet, matka, kalorit ja ehkä joku juoksu tila. Tuleekohan tähän ilmoituksia? Avataan niin nähdään.


Kun kannen avaa niin heti ilmestyy itse laite, se on upotettuna tuollaiseen omaan lokeroonsa, mutta se siitä ja otetaas kello pois! Tuo väri on ainakin niiiin ihana!! Tulee kyllä keväinen fiilis. Laitetaan kello kuitenkin vielä hetkeksi sivuun, koska paketissa luultavasti on vielä jotain muutakin. Oho, tuossa kellon keskellä? on tuollainen pehmo osa. Luultavasti jonkun tärkeän syyn takia, mutta mulla ei ole ainakaan mitään hajua, että miksi.
 
            


Tason alta löytyy kaksi lokeroa ja mitä luultavimmin oikeanpuolimmaisessa on paperisälät ja vasemmassa laturi. Kumpi avataan ensiksi? Katsotaan ensin nuo paperisälät pois alta, koska nehän on aina niin tylsiä. Kaksi lippu lappusta sieltä löytyi ja mun englannin taidolla veikkaan, että tuo warrantly card tarkoittaa takuuta, mutta ei mitään hajua. Toinen lippunen oli ohjekirja, mutta niitä minä en ikinä lue...ja siksi minulla ei varmaan ikinä mikään toimikaan. Toisesta lokerosta löytyi tosiaan laturi. Valkoinen, perinteinen, mutta ihan ihme laturin pää. Tuollaiset kaksi piikkiä, luulen, että ne tungetaan siten kellon alle? Nyt on kuitenkin koko laatikko tutkittu joten eiköhän mennä itse kellon pariin!


Eli tuollainen suorakulmio pitkula näyttö, ainakin remmi näyttää sellaiselta, että sen saisi kiristettyä tiukalle, mutta en kuitenkaan ihan varma ole. Sivulla tuollainen virtanäppäin. Nyt sitten unboxingin parhaimman osuuden pariin eli näytön suojakalvon poisto ja vola! Nyt on jo pari minuuttia mennyt eteenpäin ja kello on saatu ranteeseen, mutta nyt mun kai täytyy ladata Huawei Health sovellus, että saan tämän yhdistettyä siihen. Hei! Nyt kello saatu yhdistettyä, sopii ranteeseen todella hyvin ja hyvältä vaikuttaa. Tajusin jopa, että virtanäppäintä vai onkohan tuo edes virtanäppäin? Kuitenkin tuota sivunappia painamalla saa kaikki toiminnot esiin.


Nyt eletään jo torstai iltaa ja tähän loppuun pari sanaa laitteesta. Ensinnäkin löysin sieltä Huawei Health sovelluksesta ihan uskomattoman kivan kellotaulun, eli tuollaisen liitutaulun. Siis niiin kiva. Siinä näkyy myös askeleet, joka on minulle tärkeä asia. Todella siisti, ei turhia ominaisuuksia ja ainakin mun tarpeisiin todella hyvä, tuo iso näyttö on niiiin hyvä. Kellon alhaalta löytyy siis sykkeenmittauskoje ja laturin paikka. Järkytyin kyllä aika tavalla, kun esimerkiksi tänäänkin mun alin leposykekin on ollut 86!? Että sellasta. Vaikuttaa kuitenkin todella hyvältä ja sopivalta koolta.

No niin! Se olisi taas blogi lopussa ja jooo. Tämä ei nyt kyllä mikään syvällinen ollut enkä tiedä



 



















2 kommenttia:

  1. Kovan haasteen olet ottanut itsellesi, kun bloggaat joka päivä. Menestystä sille :) Jos käyttäisin kelloa niin tuollainen liitutaulu olisi kyllä ehdoton suosikkini.

    VastaaPoista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...