maanantai 14. maaliskuuta 2022

Viikko alkaa näin

 


Moikkaa!

Että sellaista. Tänäänhän piti alkaa blogiputki, mutta tämä ei kyllä vaikuta siltä. Antakaas kun minä selitän. Oli myöhäinen lauantai ilta, kun sain keskiviikon blogin täysin valmiiksi eli olin tehnyt jo tämän-, huomisen ja keskiviikon blogit valmiiksi, koska viikolla en niitä ehtisi tekemään. Noh, päätinpä vielä lukea jokaisen blogin läpi ja tein jokaiseen vielä ihan viime silauksen. En tiedä miten ihmeessä, mutta painoin joka kerta tallenna muutokset napin sijasta poista kirjoitus. Kyllä! Uskokaa tai älkää, mutta niin se vain on. Olin jotenkin niin väsynyt, että painoin vain ulkomuistista jotain ja ihmettelinkin, kun se vielä halusi varmistuksen. Ja en edes huomannut asiaa ennen kuin kaikki kolme oli poistettu. Täytyy sanoa, että silloin kyllä vähän ärsytti ja mietin, että kuka voi tunaroida näin pahasti, mutta minähän siihen pystyn. 

Ei siinä. Eli valitettavasti blogiputki on peruttu tai no teille se on vain suuri helpotus.  Oon kyllä sellainen tonttujen tonttu, että huh huh. Jokatapauksessa minkälainen viikko teillä on tiedossa? Mulla ainakin keskiviikkona teatteriharkat, perjantaina kemian koe ja kenraaliharjoitus ja lauantaina ensi-ilta ja sunnuntaina toinen näytös. Haluaisitteko muuten vielä jotain materiaalia ennen näytöksiä? Ai niin! Mulla on keskiviikkona taas kerhonohjaus! Se on kyllä niiin kiva, mutta jutellaan siitä lauantaina tulevassa My Day blogissa. Keskiviikkona siis luultavasti uusi blogi ja lauantaina my day blogi! Täytyy sanoa, että pahin tunarointini blogin aikana, mutta ei siinä. Blogiputki tulee sitten joskus myöhemmin. 

Tämän päivän blogi oli aaaaika lyhyt, mutta halusin vain ilmoittaa, että blogiputkea ei tulekaan, olen siitä erittäin pahoillani vaikka se teille onkin vain helpotus. Mennään näillä ja nähdään luultavasti keskiviikkona! Moiiikka moi!

2 kommenttia:

  1. Tiiän tunteen, käytin kerran varmaan jotai pari tuntii johonki esitelmä juttuun ja se juttu mitä käytin ei tallenna automaattisesti ja joo, lähin sit siitä pois ja eipä ollu ennää ku katoin sen sit tänä aamuna, siinä sit tein 15 minuutissa jonku esitelmän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii!!! Toivottavasti kerroit opelle ja se ymmärsi sun tilanteen.😊 Nää on kyllä niin ärsyttäviä tilanteita...😅🙈

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...