perjantai 8. huhtikuuta 2022

Tauko.

 Hei!

Nyt tulee blogi, jota ette varmaan osannut odottaa. En minäkään osannut, viimeisin aihe mistä luulin tekeväni tänä keväällä blogin on tämä.

Tämä tulee teille ja minullekin yllätyksenä. Tai no en tiedä. Monet teistä on huomanneet, että tällä viikolla ei ole tullut blogeja ja viime viikkoina ei ole tullut esimerkiksi Instagramin puolelle My Day storyja. Discordissakin olen ollut hyvin epäaktiivinen. Tähän on yksi syy. En pysty. Tällä viikolla olen yrittänyt tehdä kolmea blogia, päivittää Instagramia ja olla Discordissa, mutta pelkkä näiden sovellusten avaaminen saa minussa väsymystä ja ahdistusta. Tuntuu, että olen tehnyt niin paljon töitä, että nyt ei vaan jaksa ollenkaan. Tämänkin blogin kirjoittaminen on täysin pakosta, enkä haluaisi kirjoittaa, mutta on pakko. Siispä pidän nyt ainakin viikon, pääsiäisloman yli ainakin sairaslomaa/taukoa someista ja yritän palautua somesta. Some on raskasta, mutta rakastan sitä. En vain osaa tajuta aikaisin, että nyt on aika hengittää ja palautua, tajuan vasta kun olen tässä tilanteessa. Palaan luultavasti ei ensi vaan sitä seuraavan viikon keskiviikkona, mutta katsotaan. Kiitos kaikesta ja hyvää viikonloppua! Toivotan tässä myös ihanat lomat, koska emme näe sitä ennen. Olette minulle tärkeitä, mutta joskus vain pitää kuunnella omaa itseäni ja ottaa taukoa, koska voisin toki vain paahtaa eteenpäin pakosta, mutta en halua tehdä sitä.

4 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa, sitä tarvitaan.
    Ystäväsi somessa pysyvät kyllä, vaikka välillä pitää taukoa. On kova homma olla koko ajan luova ja tuottaa jotakin uutta. Luovuus tarvitsee myös vastapainoa. Tilaisuutta palautumiseen ja latautumiseen.
    Voi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!😊 Some on kyllä raskasta ja vaatii myls rentoutumista.🙏

      Poista
  2. Järkevä päätös, kannattaaki pitää taukoja jotta ei pala loppuun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!😊 Se on totta, että ei ole järkeä tehdä pakosta, koska sitten palaa aivan loppuun.😊

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...