keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

TET PÄIVÄKIRJA - Osa 2


 Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Keskiviikko eli sitä oltaisiin jo puolessa välissä viikkoa, miten ihmeessä nämä viikot vain menevät kuin salama eteenpäin? Juurihan vasta alkoi 2022 ja nyt oltaisi jo melkein puolet vuodesta käsitelty, tai no ei ihan, mutta kuitenkin jonkin verran. Mun TET:ikin on jo puolessa välissä vaikka tässä blogissa me eletäänkin tiistaissa. Nyt kun mietin niin elänhän minäkin tiistaissa, koska kirjoitan tätä tänään. Herran jestas, liian vaikea yhtälö minulle. Mutta tota noin! Eiköhän kaikki turhat alkusälät olisi jo käsitelty ja voitaisiin siirtyä itse aiheeseen. Kyllä minä sitä mieltä olisin joten ei mitään muuta kuin TET päivä 2 käsittelyyn! Tervetuloa mukaan! Muistakaa, että teksti ja kuvat on erityisen huonoja nyt, koska en pysty sieltä ottamaan kunnolla kuvia ja joudun tekemään tämän yhdessä päivässä.

Tiistai

2. TET-päivä

Ei muuta tietoa!:D

Hyvää väsynyttä huomenta, kello on 7.38, jostain syystä heräsin jo nyt ja väsyttää niin paljon, että ei apua. Mitäköhän tästä päivästä oikein tulee. Menin nukkumaankin joskus siinä kahdentoista aikaan, kun oli pakko saada eilisestä päivästä blogi valmiiksi ja sainkin jopa, mutta nukuin siis joku seitsemän tuntia ja mie tarvitsisin ainakin kymmenen. Kyllä se päivä kuitenkin siitä lähtee käyntiin, jos ei hyvin niin sitten huonosti. Vaatetta päälle, kahvia koneeseen (ei oikeasti) ja ei kun menoksi. Tai no, ei ehkä ihan vielä, jos en tahdo odottaa oven takana tuntia, mutta kuitenkin liikkeelle.


Aamu lähti käyntiin taas sillä, että sain avainnauhan ja jopa sellaisen mattapuukon, kai se on sen niminen. Kävin viemässä pukuhuoneeseen repun, takin ja muut himmelit ja aloin tekemään niin sanottuja töitä. Aamupäivä oli ihanan rento, järjestelin tuotteita ja keräilin tyhjiä pahvilaatikoita. Ei tärkeää työtä, mutta ainakin pystyin tekemään sitä itsenäisesti enkä vaivannut muita ollenkaan! Otin jopa salaa tuollaisen kuvan pahvilaatikoista joita keräsin. Kun järjestelee hyllyjä niin niitä pahvilaatikoita tulee ihan hirveästi, koska jos vaikka on kaksi pahvilaatikkoa, mutta toisessa laatikossa on vain yksi tuote niin se laitetaan siihen toiseen pahvilaatikkoon. 

Sain minä itseasiassa tehdä yhden todella kivan asian! Olin putsaamassa maustehyllyllä ja siihen tuli pariskunta, jotka etsivät todella pitkään yrttisuolaa, mutta eivät löytäneet sitä. He varmaan näkivät, kun siivoilin hyllyjä, sen takia luulivat minun olevankin täällä töissä  (pituudesta ja vaatteista ei voi nimittäin huomata) ja sen takia kysyivät minulta neuvoa ja löysin jopa heille kyseisen tuotteen.

 Minulle tuli ihan hirveän kiva fiilis, kun sain auttaa toisia. Toinen mikä on kiva niin se, että näkee kun ihmisiä tulee ja menee koko ajan kauppaan. Kuvat on muuten taas tosi huonoja, olisi tosi kiva kuvata tärkeistä asioista esim. lyhytkasvuisuuden kannalta, mutta en vain valitettavasti pysty.


Ja päivän kääk!? Kello olikin jo niin paljon, että oltiin lounasajassa ja tänään otin eväät! Jos luit eilisen blogin niin siinähän en ottanut eväitä mukaan ja se ei kyllä mitenkään ihan mahtavasti mennyt. Ei minulle tänäänkään mitään kovin hyviä eväitä ollut, mutta sentään paremmat kuin eilen. Laktoositonta riisifruttia, koska isoveljeni on laktoositon ja meillä kotona oli niitä niin otin sellaisen, mutta minusta ne laktoosilliset ovat ainakin omaan makuuni parempia. Siihen kylkeen Actimel, tuollainen trooppinen maku, joka on minusta niin hyvää. 

Lounastauolla oli todella paljon työntekijöitäkin taukoilemassa ja minusta oli niin ihanaa kuinka he ottivat minuakin mukaan keskusteluun. Moneskohan kerta tämä on, mutta silti pitää sanoa. Oriveden S-marketin työntekijät ovat maailma parhaat, piste. Tauko kesti sen puoli tuntia, mitäs sen jälkeen?


Lounastauon jälkeen pääsin puoleksi tunniksi auttelemaan toista tettiläistä kuorman purkamisessa, mutta nopeasti jo huomasin olevani hyödytön ja pidin hänelle vain lähinnä seuraa. Mutta hei! Sitten minä pääsin tekemään taas heliumpalloja, joka oli taas ihan super kivaa. Musta oli niin kiva nähdä kun päivän mittaan näin muiden ostavan niitä. Eilisistä palloista yli puolet oli jo mennyt joten uusia tarvittiin ja niitä muuten tehtiin ja paljon! Minä puhalsin heliumit, hän piti vähän kiinni pallosta ja solmi sen kiinni naruun. 

 

Puhalsimme pari uudenlaistakin palloa, kuten yksisarvisen, joka oli kyllä todella hieno, mutta kyllä panda on edelleen minun lempparini. Tein myös tuollaisia minitikkupalloja, jotka laitettiin tuollaiseen koriin. Saimme myös ajatuksen tehdä kaikille noille palloille tuollaisen rivin, josta tuli ainakin minun mielestäni todella kiva! Sitten jo koittikin päivän toinen tauko, jonka käytin jopa hyödyksi. Meidän piti tämän viikon aikana täytellä TET-vihkosta yksi sivu, jossa joku kaupantyöntekijä kertoisi alasta. Se on onneksi nyt tehty niin ei tarvitse stressata tulevina päivinä.

Tauon jälkeen jatkoin vielä pallojen tekemistä ja tuo kuva onkin vasta juuri ennen kuin lähdin kotiin. Siinä oli oikeastaan mun TET-päivä pähkinänkuoressa, ihanaa ja parasta oli! Kiitos paljon, kun tulit taas seuraamaan mun toista päivää ja huomenna jatketaan taas klo 15! Moiikkaaa moii!


Discord serveri: //discord.gg/USBXsH99Gs

Instagram: Samuelin blogi

Whattsap: 0403779896

Haluatko tukea blogia ilmaiseksi? Liity ihmeessä oikeasta sivupalkista sinistä nappia painamalla lukijaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...