lauantai 30. huhtikuuta 2022

TET PÄIVÄKIRJA - Osa 4

 


Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Lauantai, viikonloppu ja kevät on kunnolla käynnissä. Ja hei! Se olisi TET-päiväkirjan viimeinen osa, olisin kyllä todella halunnut jatkaa tätä blogiputkea, mutta valitettavasti koulu kutsuu jo. Tästä tuli ehkä jopa paras osa, ehkä sen takia, koska minulla oli jopa kaksi päivää aikaa tehdä tätä, kun en eilen julkaissutkaan blogia. Mitä teidän lauantaihin kuuluu? Minusta on aina ihanaa, kun kerrotte teidän kuulumisia ja päivän suunnitelmista. Kiitos todella paljon, että haluatte minulle niistä kertoa. 

Mun arki viikko oli niin kiireinen, kun oli oikeastaan TET:iä, blogin kirjoittamista ja kerhonohjausta. Millekään muulle ei oikeastaan jäänyt yhtään aikaa, joten esim. kaikki muut somettamiseen liittyvät työt on jäänyt, niin pitää tehdä niitä tänään sekä kuvata yksi yhteistyöpostaus. Pelottaa sanoa tuo...toivottavasti ette suutu. No mutta kuitenkin, eiköhän olisi aika jo mennä itse asiaan eli toivottavasti sinulla on mukava olla, virkeä olo ja eiköhän mennä!

Torstai

TET-PÄIVÄ NUMERO 4

ETTÄ SELLASTA!:D

Se olisi jo toiseksi viimeinen työpäivä ja nyt jo todella haikeat fiilikset. Olen nauttinut ja tykännyt olla niin paljon tuolla kuin olla ja voi. Noh, ei auta itku markkinoilla joten eiköhän herätä ja lähdetä töööihin! Tänään heräsin vasta jopa 8.08 eli sain nukuttua taas todella pitkät yöunet, tosin se tarkoittaa sitä, että aamut ovat vähän kiireisiä. 

Tämä on sitten niin aamu minua kuin olla ja voi, heräsin ja kävelin kaksi metriä suoraan tähän ja aloin kirjoittamaan, mutta nyt pitemmittä löpinöittä mönkkäri käyntiin ja töihin! Tervetuloa mukaan mun toisiksi viimeiseen TET päivään! 

Aamupäivä kului oikeastaan kuorman purkamisessa, tuli varmaan yllätyksenä... Minusta kuorman purkaminen on oikeasti todella kivaa, varsinkin kun on joku jonka kanssa jutella samalla ja tänäänkin juttelimme ja purimme toisen tettiläisen kanssa yhdessä.

 Minusta oli niin hauskaa, kun purin tonnikalapurkkeja niin vähän iäkkäämpi ihminen tuli minulta kysymään olisiko täällä tietynlaista tyhjää pahvilaatikkoa, olikohan se jonnekin arvontaan tarkoitus löytää. Me sitten löysimme yhdessä juuri oikeanlaisen pahvilaatikon, en olisi ikinä kyllä uskonut, että tuollaistakin joutuisi kohtaamaan kaupan alalla. 

 
Sitten koittikin jo lounasaika, silloin tuntui, että ihan oikeasti olin vasta juuri tullut. Aika menee töissä ja koulussa ihan liian nopeasti. Tauolla huomasin taas, että unohdin ottaa jälleen kerran eväät mukaan. Onneksi ei ollut taaskaan nälkä kyllä. Tauon jälkeen koristelimme taas myymälää juhlakuntoon, mutta ennen kuin näytän tämän päivän koristelut niin näytän eiliset koristelut, joista puhuin jo viime blogissa. 

Teimme eilen siis hevi osastolle, smoothie osion päälle tuollaisen ananaksen, jolla oli päällä tuollainen kaulaliina, kaulahuivi, mikä se nyt on, panta? Joku kuitenkin sekä hattu, ihan törkeän kivan näköinen! Serpentiiniä tietysti myös väriä luomassa. Mitä me sitten teimme tänään? Kiitos Samuel kysymästä, minäpä kerron.


Tänään veimme lavallisen heliumpalloja sekä simaa ja munkkia myös lähelle sisäänkäyntiä, paistopisteen viereen sekä koristelimme ilmapalloilla ja serpentiinillä paistopistettä. Koristelu on kyllä todella mukavaa puuhaa, koska se kehittää juuri luovuutta ja on vähän erilaista verrattuna muihin kaupan töihin. Koristelussa niin kauan, että kello olikin jo kaksi ja menin pomon luokse, sillä hän oi jo täyttänyt arvostelulomakkeen, koska hän ei ole huomenna paikalla. Jutellaan me kuitenkin vasta blogin lopussa siitä.

Loppupäivä eli noin tunti meni vielä hyllyjen järjestelemiseen sekä siistimiseen, ei sen kummoisempaa. Tai oli siinä jotain erikoista. Vedin puuropaketteja hyllyn etuosaan ja löysin tällaisen avatun pakkauksen. Jos joku on vain vahingossa avannut pakkauksen, ei se mitään haittaa, mutta jos joku on vain tahallaan avannut paketin niin sitten olen kyllä vähän ihmeissäni. No mutta, vein paketin myyiälle ja se siitä! Päivä oli vähän niin kuin pulkassa joten eiköhän siirrytä perjantaihin!


P E R J A N T A I

TET-PÄIVÄ NUMERO 5

Viimeinen työpäivä!:(

Hyvää huomenta! Tai no, julkaisen tämän lauantaina klo 11 niin ei ehkä päde teihin, mutta minä ainakin heräsin juuri. Se olisi perjantai, viimeinen päivä työharjoittelussa ja koitan välttää itkua. Musta on ollut niin kiva olla tuolla, vaikka en ikinä haluaisi työskennellä kaupan alalla, mutta silti. Noh, ei auta itku markkinoilla. Pitää ottaa sitten ilo irti vielä täysin mitoin tästä päivästä. Tänään me sitten muistamme ne eväät tai muuten leimaan itseni dementikoksi. Eiköhän kuitenkin lähdetä joten lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun viimeistä TET-päivää! Nautitaan!

 

Tänään heti aamusta sain ihan spesiaali ja uudenlaisen tehtävän. Minua pyydettiin pussittamaan munkkeja ja paljon! Se oli tosi kivaa. Otin aina laatikosta kymmenen munkkia, pistin ne pussiin ja taittelin sen. Sitä tein oikeastaan sen koko aamupäivän. Siinä muuten meni kauan, koska minulla oli sellaiset neljä laatikollista munkkia pussitettavana. Jos jotain pitää muuten noista sanoa niin se, että ne kyllä kuorruttavat sinut aika mukavasti sokeriin. Yritin ottaa itsestäni kuvaa missä näkisitte sokerin määrän, mutta uskokaa tai älkää niin tuo kuva ei todellakaan kerro oikeasti paljonko sitä sokeria oli vaatteillani. Munkkeja jäikin vielä pussittamatta, mutta minun poli pakko mennä tauolle ja ne pistettiin samalla myyntiin. Arvatkaa mitä! Aamulla tänne kirjoitin, että nyt ainakin muistan ottaa ne eväät, mutta ei. Ne jäivät eteiseen, hanskojeni viereen. Voiko jollain olla näin huono muisti.

 

Onneksi ei ollut kyllä taaskaan nälkä joten menin takaisin töihin. Pussitin loput munkit ja menin jatkamaan kuorman purkua. Toinen tettiläinen otti minusta jopa kuvan, kun kannoin vähän proteiinijuomia! Täytyy muuten sanoa, että nuo painoivat sen verran paljon, että kyllä muuten hengästyin ja siihen päälle tuo maski niin, sanotaanko, että tuli vähän kyllä kuuma. 

Purin kuormaa siihen asti kunnes tuli toisen tauon aika ja voi hyvää päivää! Taukotilassa oli aivan juhlaruoat ja minäkin sain jopa syödä ja juoda. Tutustuin myös maailman parhaaseen kaupan simaan, Raijan Kotisimaan. Maailman parasta simaa, ei lisättävää. Tauon jälkeen tuli päivän "KÄÄK", sillä kuulin, että kaikki neljä laatikollista munkkeja oli mennyt. Joten pääsin pussittamaan lisää! Jihuu! Se oli minusta todella kivaa. 


Siihen se päivä sitten loppuikin, mutta sain vielä kuitenkin teille kuvan, missä näette, että miten minä aukaisin ovet. Varastoon tullessa avainluku laatikko oli sillä korkeudella, että sain sen hypätessä auki, mutta sisältä ulos nappi oli ihan liian korkealla kunnes huomasin, että oven vieressä oli tuollainen lista mitä voin käyttää käden jatkeena. Panoin sillä listalla sitten sitä nappia ja ovi aukesi. Lyhykäisyydessään lopulta sain kaikki ovet itse auki. Lyhytkasvuisena siis pärjää ihan hyvin yksinkin, mutta joutuu keksimään vain ne omat tavat millä selviytyä.


Kotona ollaan ja TET on virallisesti ohitse. Ehdottomasti tämän vuoden kohokohta. Näin, että ei minusta nyt niin paljon haittaa ollut ja minusta oli jopa hyötyäkin ilmapallojen ja munkkien teossa. Työntekijät kannustivat ja olivat minulle niin ystävällisiä, että vielä kerran pitää sanoa tämä: Oriveden S-marketissa ovat parhaat työntekijät, piste. Sain sieltä myös jostain syystä kassillisen herkkuja, vaikka minun olisi pitänyt heille antaa jotain. Tuosta arvostelusta vielä, minä en ole sitä tehnyt ja jos olisin tehnyt se näyttäisi ihan erilaiselta. Totta kai, ikinä en ole tyytyväinen itseeni.

Mutta hei! Kiitos ihan jokaiselle teistä, joka seurasi tätä päiväkirjaa ja toivottavasti piditte! Minusta tätä oli todella hauska ja kiva pitää, toivottavasti osasin välittää edes vähän todellisia fiiliksiäni viikosta tännekin. Me näemme sitten ensi viikolla uusien blogien parissa, kiitos paljon ja moikkaa moii!

Ihanaa lauantaita kaikille!

Discord serveri: //discord.gg/USBXsH99Gs

Instagram: Samuelin blogi

Whattsap: 0403779896

Haluatko tukea blogia ilmaiseksi? Liity ihmeessä oikeasta sivupalkista sinistä nappia painamalla lukijaksi.
 




 



 


2 kommenttia:

  1. Hieno TET-harjoittelu on sinulla ollut. Kiitos kun olet jakanut kokemuksiasi meille lukijoille. Voisikohan sieltä saada kesätöitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihana kuulla, jos blogeista tuli yhtään jonkinlaisia fiiliksiä ja kokemuksia! Voisi saada, mutta minä en edes kysynyt. :) Kiitos paljon kommentista!

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...