torstai 12. toukokuuta 2022

TESTISSÄ KEVÄÄN UUTUUSHERKUT!

 


Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Tänään on torstai ja poikkeuksellisesti uusi blogi ulkona. En tavallisesti julkaise torstaisin uutta blogia, miksi en? Vastaus on hyvin yksinkertainen. En tykkää torstaista. Torstai päivä on minusta aina tylsin ja silloin ei tapahdu ikinä mitään erikoista, joten en tykkää julkaista uutta blogia päivänä, josta en tykkää. Minun lempipäiväni on ehdottomasti keskiviikko, koska silloin on kerhonohjaus. Mikä sinun lempipäiväsi on? Toivottavasti en muuten pahoittanut kenenkään sellaisen mieltä, joka tykkää torstaista. Sori! Nyt kuitenkin itse blogin pariin viiihdoinkin! Tervetuloa mukaan ja tänään siis aiheena:

T E S T I S S Ä    K E V Ä Ä N    U  U T U U S H E R K U T! 

Tänään tai siis tiistaina tuli todella syvällinen aihe joten nyt vähän rennompaa tähän väliin. Juuri sain sen blogin julkaistua joten nyt voi keskittyä tähän. Tämän vuoden alussa tein blogin, jossa testasin vuoden 2022 alkuvuoden uutuusherkkuja, todella moni piti siitä ja toivoi jopa jatko-osaa vaikka arvostelut ovat aaika tylyjä. Sanon ihan suoraan mielipiteeni ja sanotaanko, että se ei ole hyvä asia. Onneksi se koskee vain herkkuja. Juuri äsken kävin kaupassa ja ostin kaikki kiinnostavimmat uutuusherkut, niitä olisi ollut siellä vaikka kuinka paljon, mutta ne maksoivat aaika paljon. Mukana on siis lakupatukoita, pastilleja, mutta pääosin suklaalla mennään. 

Tänään sitten kyllä annetaan pelkästään hyviä arvosanoja, sen lupaan! Toivottavasti tästä tulee sellainen mistä pidätte, mutta kun minä kyseessä niin ei kyllä tiedä. No mutta kuitenkin, pidemmittä puheitta lähdetääs katsomaan, että onko noista kevään uutuusherkuista mihinkään! Leeet's go!



Geisha Taste of Peanut

Normaali Geisha on todella hyvää, mutta kaikki lisämaku Geishat ovat olleet minusta kyllä aivan hirveitä. Vai onko edes Geishasta lisämakuja? Sekoitinko nyt Fazerin siniseen. Odottakaa ihan hetki. Huh, muistin oikein. Geishasta oli vaikka mitä lisämakuja. Ulkonäkö on kyllä todella hieno, kultaisen, keltaisen ja vaaleankeltaisen sekoitus. Todella hieno!

Makuna toimii peanut, joka on siis pähkinä. Tai, jos nyt käänsin väärin niin minä olen pähkinä. Ainoa mitä mietin on, että eikö normaalinkin geishan päämaku ole pähkinä tai joku sinnepäin. Onkohan tässä sitten kokonaisia pähkinänpaloja? Jos on, niin automaattinen 0/5... Testataan! Haisee todella vahvasti pähkinä, sellainen kokonainen ja tumma pähkinä. Noh, ilman ennakkoluuloja sisään vain. 

Arvosana: Löysin pähkinän, tummuuden ja vielä kerran pähkinän, mutta ainoa mitä en löytänyt oli Geisha. Pähkinä suorastaan puskee läpi, suklaan maku kolkuttelee hienoisesti ovea, mutta Geisha lähti karkuun jo ajat sitten. Jos pidät pähkinä Geishasta ilman Geishaa, niin tässä on sitten sinun tuleva lempipatukkasi, mutta valitettavasti minulta tulee tyly 0,5/5.


Tupla Maple Syrup

Tupla on todella hyvää, vaahterasiirappi on todella hyvää, mutta mitä syntyy kun ne yhdistää? Itseasiassa en tiedä ja sitä varten täällä ollaan. Tänään otetaan siitä selvää. Minulla on kovat odotukset tähän, koska Tuplan kaikki lisämaut ovat olleet aina vain parempia ja tämä kuulostaa myös sellaiselta yhdistelmältä.

Patukan ulkonäkö jatkaa samaa arvosana linjaa kuin Geisha nimittäin tämäkin on todella hieno. Vaalean beessin ruskea ja sininen sopivat minusta todella hyvin yhteen ja patukan sisuksista vielä kuoressa kuva. Ainakin tuo kuva näyttää todella herkulliselta, nimittäin tuossa vaahterasiirappi vaikuttaisi olevan erittäin juoksevaa ja jotain herkullisen näköistä valkoista mömmöä, mutta onko patukan sisus oikeasti tuon näköinen? Siitä otetaan tänään tai itseasiassa juuri nyt selvää, joten eiköhän testailla!

Arvosana: Tämäkin patukka jatkaa kyllä ylpeänä Tupla sarjaa, sillä onhan tämä nyt hyvää! Sulava, täyteläinen ja maistuva. Siinä kolme adjektiivia, jolla kuvailisin tätä. Valkoinen mömmö on todella hyvää, mutta vaahterasiirappi kyllä hoitaa tämän patukan myynnin kokonaan. Ihanan makuista, mutta ihan liian vähän. Miinusta tulee myös siitä, että tästä puuttuu se Tuplan kovuus ja rouskuvuus. Kuitenkin vahva 4-/5! Seuraavaa tuotetta kehiin!


Marianne peppermint & toffee candy pastilles

Jopas oli pitkä nimi, siitä siis miinusta. Ei nyt sentään, en minä nyt niin tyly sentään ole. Punaiset Mariannet ovat ihan loistavia, siniset ihan kauheita. Minun tuurillani Fazer teki sinisen Mariannen ja toffeen makuisia pastilleja. Sanotaanko, että ennakkoluulot ovat ainakin kovat, mutta senpä takia otan ne tuolta päästä ja kolmoiskierre heitolla suoraan roskakoriin. Oho! Osui! Nyt olen siis ennakkoluuloton... Joo, eiköhän lähdetä testailemaan!

Arvosana: Heetkinen. Tämähän on hyvää. Ennakkoluuloni oli jostain kumman syystä tänään (kin) väärässä. Aluksi tulee piparmintun mojova potku, mutta toffee vain vetää piparmintun pois lavalta ja ottaa koko esityksen haltuun, mutta piparminttu kumminkin katselee ylpeänä toffeeta, joka on pääesiintyjä. Kukaan ei älynnyt tuosta mitään, mutta mitä muuta voi Samuelilta odotakaan. Sanoisinko, että 3,5/5! Mennään sillä ja siirrytään seuraavaan tuotteeseen!



Dumle Summer Mix 

Jos pitäisi sanoa näistä, että mitä odotan kaikista eniten niin se olisi tämä. Nimittäin Dumle on tehnyt aivan uuden sekoituksen, Summer mix, jossa on ihan uudet maut. Makuina toimivat mansikka, banaani ja nähtävästi vihreä omena. Pussi on ainakin todella upea ja väritys on kivan liukuvärimäinen. Toivottavasti noissakin olisi se täyte sellaista juoksevaa soossia eikä mikään köntti täytettä. Eiköhän avata pussi ja oteta selvää! 

Karkkien kääreet näyttävät ainakin todella piristäviltä, pinkki, vihreän ja keltaisen näköiset kääreet luonnollisesti. Odotan ehkä eniten tuota omenaa joten säästetään se viimeiseksi. Aloitetaan vaikka tuosta banaanista, siis menoksi...tai no maisteluksi!

Arvosana: Ensimmäisenä siis vuorossa banaani. Heei, hei hei. Minun piti juuri kehua, että mahtavaa, tässä on juoksevaa kastiketta sisällä, mutta se on valetta. Minua on huijattu, mutta itsehän nämä ostin. Huijasin itse itseäni. Tässä on siis juoksevaa möhnää sisällä, mutta se on oikeasti kökkäremäistä ja paakkumaista. Banaanin maku oli muutenkin haalistunut. Maku olisi valmiina jo nyt eläkkeelle, vaikka uutuustuote kyseessä, valitettavasti 1,6/5.

Seuraavana mansikka. No nyt puhutaan asiaan. Minähän olin jo hetken aikaa heinäkuussa, rannalla ja hiekka sulautuu jalkojeni päälle ja tuohon päälle vielä tuoreet mansikat. Tuollaista oli nauttia tätä suklaata. Mansikka tuli todella hyvin, raikkaasti ja kesäisesti esille. Vahva 4,5/5!

Sitten vielä omena. Heetkinen! Luulin, että saisin raikasta omenaa, mutta mitä sain? Sain ihan ihan tavallisen Dumlen, mutta viimeisimpänä jälki kutituksena takahampaisiini tulee todella tuhkamainen omena. Ei, ei ja vielä kerran ei! Olisin niin halunnut maistaa omenaa, mutta ei. Normaali Dumlehan se siellä oli. 0/5.

Ehdottomasti paras oli mansikka, mutta mikä on kokonaispussin arvosana? Jos kaipaat raikasta mansikkaa, mutta et halua toista tai kolmatta pyörää sotkemaan nautintoanne aina välillä niin sitten tässä oiva valinta! Suomeksi siis, jos pidät pelkästä mansikasta niin tämä on hyvä vaihtoehto, 2,5/5. Seuraava tuote!:)


Daim Lemon

Nyt olisi todella harvinainen uutuus testissä, nimittäin Daim Lemon. Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun heiltä on tullut jotain uutta joten siksi on harvinainen. Daim alkuperäinenkin maku on kyllä todella hyvää, mutta tämä kuulostaa aivan loistavalta makuyhdistelmältä. Onko se sitten sitä? Nyt otetaan siitä selvää, testiin!

Arvosana: Aivan selvää, olen myyty. Parhain Daim ikinä. Sitruuna puski vahvasti esille, mutta hyvin hienotunteisesti. Maussa ei ole todellakaan säästelty ja mikä parhainta, se oli todella raikkaan piristävän freshin sitruuna! Ihana patukka, kiitos tästä makunautinnosta! 6/5!


Panda POP patukat

Se olisi viimeisen herkun vuoro, mutta ei missään tapauksessa vähäisimmän. Itseasiassa odotan näitä (kin) todella kovasti, kerron kohta miksi. Panda on todella hyvä brändi ja patukoista pidän muutenkin todella paljon joten odotukset ovat kovat. Uutuus on siis POP patukat, johon kuuluu kolme eri makua, mutta nyt aloin vain miettimään, että mistäköhän tuo POP tulee? Noh, ei kai sen väliä. 

Odotan näitä todella innolla sen takia, koska patukoiden maut ovat todella erilaisia, suorastaan outoja makuyhdistelmiä eli ei ole mitään perusmakuja, joka on minusta todella hyvä asia. Huomionarvoista on myös se, että patukat eivät sisällä palmuöljyä. Ensimmäisenä mansikkaphmis, kuten sanoin ihanan erikoinen ja todellakin uusi maku!

Mansikkapehmis arvostelu: Olen hieman hämmentynyt. Miksi? Selitän iihan kohta. Lakritsipatukka itsessään oli totuttua Pandaa eli todella hyvää, mutta täyte. Täyte oli hyvin mansikkamainen, mutta tässä seuraa erikoisuus. Mansikan rinnalla oli maku, mutta en tiedä mikä se oli. Minusta se ei kyllä pehmikseltä maistunut, mutta voin olla väärässäkin. Joku muukin maku siinä kyllä maistu, mutta en osaa kuvailla sitä. Pehmeä? Annan kuitenkin 3/5. Seuraavaa!

Sitruunajuustokakku arvostelu: Sitruunaa olisi taas tiedossa, mutta juustokakku kaverinaan. Loistava makuyhdistelmä! Testiin! Ihana maku, molempia löytyi tasavertaisesti ja raikkaana, mutta lakritsi tukahdutti maun ihan kokonaan. Sen johdosta valitettavasti 3/5. Muuten olisi ehdottomasti 5/5!

Kermatoffee arvostelu: Aivan timantti! Lakritsi maistui kyllä, mutta hän näytteli tällä kertaa vain sivuosaa ja pääosassa komisteli ihan ehdottomasti kermatoffee. Ihana maku, ihan kuin olisin itsekin muuttunut kermatoffeeksi. Suora ja ehdoton 5/5! Patukoiden yhteisarvosana on kyllä 4/5, koska maut olivat herkullisia, erikoisia, mutta lakritsi vain tuli kuokkimaan liikaa. 

No olipahan herkut! Täytyy kyllä sanoa, että olen todella positiivisella mielellä tämän kevään uutuusherkuista, todella monipuolisesti ja hyvän makuisia herkkuja. Ainoa selvä miinus oli tuo Dumlen uusi pussi, valetta! Kiitos paljon, kun luit ja jos haluat, niin kerro ihmeessä mitä mieltä olit blogista ja oletko itse maistanut mitään näistä. Nähdään lauantaina, kiitos paljon ja moikkaa moiii!

Discord serveri: //discord.gg/USBXsH99Gs


Instagram: Samuelin blogi


Whattsap: 0403779896


Haluatko tukea blogia ilmaiseksi? Liity ihmeessä oikeasta sivupalkista sinistä nappia painamalla lukijaksi.





3 kommenttia:

  1. Nyt olikin makee kirjoitus. Daim lemoniin en ole tutustunutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taisi olla.😊 Tähän väliin vähän makeaa, joo oli kyllä minullekin tuo Daim täysi uutuus ja yllätti kyllä todella positiivisesti!😊

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...