lauantai 11. kesäkuuta 2022

IDEAPARK MY DAY!


Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Se olisi lauantai, aurinkoinen kesä ja lomaa jo viikko kulunut. Se olisi jo ensimmäinen loma viikko takana ja kyllä on kelvannut. On ollut niin ihanaa, kun kerrankin ei ole mitään stressiä eikä huolta mistään. Tosin unirytmi jo aivan sekaisin, heräsin tänäänkin siinä yhdentoista aikaan... Miten teidän kesä ja loma on alkanut? Toivottavasti jokaisella on ollut jo tässä vaiheessa unelmien kesä! 

Ai niin! Oli minulla yksi oikeakin asia tähän alkuun, mutta menin jo höpöttämään jotain ihan turhaa, mutta parempi sanoa myöhään kun ei milloinkaan! Minunhan piti siis olla nämä kaksi ensimmäistä viikkoa kesätöissä ohjaamassa leirejä pienille lapsille, mutta valitettavasti leireihin ei tullut kuin muutama osallistuminen joten se jouduttiin perumaan ja se tarkoitti sitä, että ei töitä minulle. Tosin, Oriveden ihana 4H-johtaja keksi minulle varasuunnitelman ja teen syksyllä kaksi viikkoa töitä, jolloin teen vaikka mitä, mutta puhutaan niistä lisää myöhemmin, mutta nyt itse blogin pariin!

Edit: Tässä blogissa ei ole periaatteessa mitään järkevää tai tärkeää, mutta lopussa selitän miksi halusin tehdä tämän silti.

Keskiviikko 8.6 Klo 12.15

Se olisi keskiviikko ja taas oltaisiin My Day blogin parissa, mutta tällä kertaa vähän erilainen kuin yleensä. Tänään tai itseasiassa juuri nyt istun autossa ja ollaan matkalla kohti Lempäälän Ideaparkia ja sen myötä ollaan siis matkalla tulevaisuuteen...jos vertaa Oriveteen. Toisaalta taas viimeisen vuoden aikana olen oppinut arvostamaan ja jopa pitämään Orivedestä.

Siellä on kaikki tarpeellinen ja ennen kaikkea siellä on retkeilypaikkoja! Retkeilystä puheen ollen maanantaina tulee muuten meidän toukokuun reissusta blogia, mutta siitä lisää vasta silloin. Voihan herran jestas, kuinka paljon poikettiin taas aiheesta, tosin minkäs teet, onhan kyseessä minä, mutta nyt suunta kohti Lempäälää ja Ideaparkia. Ai niin! Mukaan lähtee minä, naapuri ja sen kaveri, isä ja pikkuveli.


Jos ei muuta, niin on ainakin paikalla kokoa. Uskomatonta, ihmeellistä ja VAU samaan aikaan, mutta sitten pitää muistaa, että saavuttiin Tampereelle. Ei voida verrata tätä Oriveteen joten täällä tuossa ei ole mitään erikoista. Uskalletaanko me edes mennä sisäpuolelle, tuskinpa. Kerrataan kuitenkin tämän päivän agenda. Tarkoitus olisi, että iskä ja pikkuveljeni menevät sellaiseen Skidiparkkiin, jossa on vaikka mitä aktiviteettejä ja minä, naapurini ja hänen kaverinsa vain kierrellään. 

Tarkoituksena olisi viettää #äläostamitäänpäivä, mutta saa nähdä tarttuuko jotain mukaan. Toivottavasti ei, mutta nyt mennään!


Jippii, löydettiin keskusaukiolle ja voihan pojat! Täällähän on joku lava, jossa on iso näyttö, maailmankartta lattiassa, joka on oikeastaan aika kivakin idea. Heei, onhan täällä myös kaikkien maiden liputkin ja Suomikin on mainittuna. Etsitään muuten Suomi täältä kartalta...ja sehän löytyi! Nyt lähdemme oikeastaan kiertelemään kaikkia kauppoja läpi ja katsotaan tuleeko mitään vastaan.


Ensimmäisenä vuorossa Clash Olhson liike, jossa olen kyllä käynyt, mutta jota ei kyllä Orivedellä ole. Hups, meinasin kävellä käsidesin ohi, mutta pakitettaas vähän. Vaikka tilanne onkin helpottunut, silti kannattaa pitää hyvää käsihygieniaa yllä. Onpas täällä mutkia, kaarroksia ja hyllyjä, mutta hetkinen! Täällä olisi tuuletin puoleen hintaan, joka voisi olla jopa oikeasti kannattava ostos. 

Toisaalta, ainakin tähän asti helteitä ei ole ollut lähimaillakaan. Huh, vaara ohi! En ostanutkaan sitä, koska en tarvitse sitä. Pärjään kyllä ihan ilmankin. Nyt me menemme kiertelemään vaatekekauppoja, mutta skipataan se osuus, koska minä oikeasti vihaan niitä. Minulle se on oikeastaan ihan sama se, että minkä vaatteen päälleni laitan, ei tarvitse olla mikään merkkivaate.

Klo 15.06

Vaatekaupoilta selvitty, en ostanut mitään, mutta nyt oltaisiin testaamassa jotain aivan uutta nimittäin Minimania!  En ole ikinä kuullut tästä kaupasta, saati sitten käynytkään, mutta tänään siihen tulee muutos. Let's go!

Minulle tulee tästä aikalailla Tokmanni mieleen, lähinnä tavarakauppa, mutta hetkinen..! Täällä on jonkinlaisia erikoisjuomia, joita en ole ikinä edes nähnytkään. En osta niitä vielä, mutta voisi ehkä päivän päätteeksi tulla hakemaan. Nyt kuitenkin pakko mennä syömään, koska nyt olisi varmaan jo korkea aika syödä aamupala... Ja mikä voisikaan olla parempi ruokapaikka kuin Subway! Mennään!


En tiedä olenko sitä täällä aiemmin kertonut, mutta jos minun pitäisi sanoa yksi pikaruokaravintola ylitse muiden, se olisi ehdottomasti Subway! Maailman paras täytetty patonki, piste! Etenkin, koska Subway sovelluksella saa erittäin hyviä tarjouksia kuten nytkin sain 30cm subin puoleen hintaan ja yllätyksellisesti en osannut käyttää tuota alennusta ja säädän tuossa kuvassa jotain. Jep, perus Samuelia.


Siinä se nyt olisi, NAM! Olen siitä erikoinen, että syön aina vain yhdenlaisen subin enkä ikinä muuta sitä. Se koostuu seuraavasti: vaalea leipä, kanafajita, mausteinen juusto, saa paahtaa, kurkkuja, paljon kevytmajoneesia ja Voilà! Eiköhän aleta herkuttelemaan.


Klo 16.30

Mahat täynnä ja nyt käydään vielä Powerilla piipahtamassa. Olenko muuten ainoa, mutta aina kun menee jonnekin elektroniikkaliikkeeseen niin on pakko aina testata puhelimia. Tiedän, se on kaikkea muuta kuin hygieenistä, mutta jotenkin se vain on pakko. Testasin Xiaomin uusia puhelimia, no jutellaan puhelimista hetki.

Vaihdoin noin vuosi sitten pois Xiaomin puhelimista ja täytyy kyllä sanoa, että se oli iso virhe. Minusta Xiaomin puhelimen ominaisuudet olivat paremmat, mutta etenkin käyttöjärjestelmä MIUI oli paljon parempi. Eli toisin sanoen, kun vaihdan puhelinta niin aion ehdottomasti vaihtaa takaisin Xiaomin leiviin.

Täytyy kyllä antaa siitä moitetta Powerille, että täällä ei ole minkäänlaisia jakkaroita minkä päällä voisin seistä vaan joudun kiipeilemään hyllyillä. Noh, siihen on totuttu jo Orivedelläkin.

Klo 17.26 Kotiin lähtö!

Huh huh mikä päivä! Johan oli kivaa vierailla tällaisessa jätti kauppakeskuksessa. Tosin eihän tässä blogissa toisaalta mitään järkeä ollut, mutta minusta olisi kiva näin kesällä tehdä tällaisia rentoja My Day blogeja enemmän, mitä mieltä te olisitte siitä? Ja hei, en ostanut koko päivänä yhtään mitään! Kyllä nyt kelpaa mennä kotiin. Kiitos paljon, kun luit ja nähdään taas! Mooiikka mooii! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...