tiistai 21. kesäkuuta 2022

Tampereella Perheen kanssa// MY DAY!

 


13. kesäkuuta

klo 12.08

Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Hyvää aamupäivää ja tervetuloa meidän autoon! Nyt eletään maanantaita ja ollaan lähdössä viettämään perheen kanssa päivää Tampereelle. Suunnitelmana on mennä ensimmäiseksi käymään mummilassa, sitten pikkuveljeni haluaa käydä kirjadivarissa ja illalla äitini luovuttaa vanhan asuntonsa uudelle vuokralaiselle avaimet. Sellaisia suunnitelmia meillä Tampereella, mutta hei. Unohdin kertoa, että minkälaisia suunnitelmia minulla on tälle ressulle. Olen jo pitkään tarvinnut erillistä näyttöä läppärille, mutta ainoa ongelma on, että ne maksavat niin paljon. Tai no kyllä minulla rahaa niihin olisi, mutta siltikin rahan meno huolestuttaa.

Tosin, se helpottaisi esim. blogien tekemistä todella paljon, jos olisi isompi ja toinen näyttö. Saa nähdä, mutta käydään nyt ainakin Gigantissa katsomassa. Ja vielä yksi juttu, tämä on ensimmäinen Tampereen reissu pikkusiskolleni, tai no jos synnytystä ei lasketa. Saa nähdä minkälainen reissu tästä tulee, mutta tervetuloa ainakin seuraamaan meidän sekoilua, hörhöilyä ja kesäpäivän nauttimista Tampereella!


Klo 12.46

Tampereelle saavuttu. Keli on tällaista tasaisen harmaan kosteaa ja epävarman sateista. Saavuimme siis mummille ja täällähän oli ruoka valmiina. Lounaaksi siis spagettia ja ihan jauhelihaa, ihan parasta! Ruoan kylkeen vielä maito ja hedelmäsalaatti. 


Katsokaa nyt häntä. Uusi paikka vei toiselta voimat ja nukahti sitten tuttuun ja turvalliseen paikkaan, isän syliin. Hän oli ensin ihan ihmeissään ja suu ammollaan katseli kaikkialle, mutta sitten tuli pelko ja sitä kautta itku, turvalliseen paikkaan eli isän syliin nukahtaminen onneksi auttoi. Kiitos muuten todella paljon, kun kyselette vauvasta, mutta valitettavasti emme halua kertoa tai näyttää häntä paljoa somessa ja siihen on yksi syy.

Nimittäin hän itse ei voi kertoa omaa mielipidettään asiaan, joten silloin ei voida myöskään julkaista mitään. Nyt kuitenkin pikkuveljeni jää mummille ja me muut lähdemme käymään nopeasti Ikeassa hakemaan pimennysverhoja ja siitä eteenpäin suunnitelmat ovat oikeastaan täysin avoinna joten saa nähdä, että mitä tänään vielä tapahtuu.

Klo 15.53

Tervetuloa kirjadivariin! Kävimme nopeasti Ikeassa, mutta nyt sukellamme vanhojen kirjojen aarreaittaan eli kirjadivariin. Hetkinen, olenko edes kertonut, että miksi olemme täällä? Vastaus kuuluu seuraavasti. Meillä on sellainen Aku Ankka taikaviitta, mutta siitä puuttuu viimeinen ja ratkaiseva sivu ja pikkuveljeni on kuulemma pakko saada se joten katsomme, että onko sitä täällä.

Täällä kuulemma pitäisi olla kaiken maailman homehtuneet ja vanhentuneet kirjat...siltä ajalta, kuin isä oli nuori eli yli 40-vuotta sitten. Isäni tässä on koko matkan tarinoinut, että "silloin kun minä olin nuori, parasta oli päästä bussilla Tuusulasta Helsinkiin kirjadivariin etsimään Tex Willereitä. Minä olisin kyllä jo ihan valmis lähtemään pois, mutta he vaan tonkii Aku Ankka hyllyjä. Mutta hei, se Taikaviitta löytyi. Palataan taas asiaan, kun on tapahtuu jotain mielenkiintoista!


Herttinen sentään. Täällähän on kaksi kerrosta, jotka molemmat täpötäynnä kirjoja. Oli muuten kyllä vaikeat portaat minulle, jotenkin tuo porrasväli oli niin korkea, että näin lyhyillä jaloilla oli kyllä hankalaa, mutta nyt me olemme löytäneet kaiken tarvitsemamme joten eiköhän jatketa matkaa!Klo 16.42

Meillä on tässä vähän yli tunti aikaa, ennen kuin äidin pitää mennä luovuttamaan avaimet uudelle vuokralaiselle joten päätimme käydä tässä välissä jätskikioskilla! Ei tule kauhean usein poikettua täällä, koska onhan nämä hinnat aikasta kovat, mutta silloin tällöin on kyllä mukava piipahtaa. Minä otin testiin ihan uudenlaisen makuyhdistelmän, sitruunainen lakritsi, joka ainakin kuulostaa todella hyvältä, mutta nyt puheet sikseen ja pannaas testiin, että ei ehdi sulamaan.

Arvosana: Voihan NAM! Nyt täytyy kyllä sanoa, että on hyvää. Sitruuna tuo ihanaa raikkautta, kirpeyttä ja potkua, mutta lakritsi tuo hyvää makua ja taustatukea sitruunalle. 5-/5!


Klo 17.55

Jätskien jälkeen kävimme Tampereen pääkirjastossa, jossa hämmästyin ja todella. Siellä kaikki ovet olivat merkitty esteettömäksi ja oville oli matalat aukaisin nappulat. Se oli jotain, mistä olen unelmoinut kouluunkin, mutta ei koska Orivesi. Nyt tulimme tähän äidin vanhan asunnon pihalle luovuttamaan uudelle vuokralaiselle avaimet ja sen jälkeen käymme vielä Gigantissa katsomassa niitä näyttöjä, saa nähdä, että ostanko, koska minä todella tarvitsisin näyttöä, mutta sitä ennen kuitenkin avaimet luovutukseen!


 
Klo 20.53

SE ON SIINÄ! Kyllä, hankin näytön ja ison sellaisen. Löysimme sieltä Gigantista niin hyvän ja halvan näytön, että en voinut muuta kuin ottaa. Tämä on vielä kaiken lisäksi outletista, joten luonto kiittää, kun kierrätämme toimivia tuotteita. Näytön speksit ovat: QHD, IPS-paneeli, 144Hz ja kaareva, joka tuntuu minusta todella nautinnolliselta ominaisuudelta. 

Olisin halunnut ostaa Xiaomin näytön, mutta heidän näytöt eivät sopineet ollenkaan minun tarpeisiini kun taas tämä oli kuin luotu minulle. Isompi ja tarkempi näyttö auttavat minua suuresti niin blogien tekemisessä, kun muissa some hommissa. 

Mie taidan nyt mennä testailemaan tätä näyttöä ja sen liittämistä läppäriin, voin kertoa tunnelmia vaikka parin blogin päästä. Kiitos paljon, kun olit mukana tässä My Dayssa ja toivottavasti oli edes jotenkin siedettävä kirjoitus. Kiitos paljon, kun luit ja nähdään taas!

Discord serveri: //discord.gg/USBXsH99Gs

Instagram: Samuelin blogi

Whattsap: 0403779896

Haluatko tukea blogia ilmaiseksi? Liity ihmeessä oikeasta sivupalkista sinistä nappia painamalla lukijaksi.


 


 

 


2 kommenttia:

  1. Olipa positiivinen ja hyväntuulinen postaus. Virkisti, poden täällä sairautta x, kävelykyvyttömänä hetken aikaa. Pääsin Tampereen retkelle kanssasi.. Kiitos sinulle. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!😭❤️🙏 Kerrankin blogista oli jotain hyötyä ja se on niin ihana kuulla, että saan jotain hyvääkin aikaan. Olen todella pahoillani puolestasi ja toivoran mitä isoimmat tsempit toipumis aikaan.❤️ Ihana, kun olit reissussamme mukana. Kiitos !😭❤️

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...