perjantai 8. heinäkuuta 2022

Aloitin Kalliin Keräilyharrastuksen!

 


Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Perjantai, sateet ja viileys ovat tulleet ja minä rakastan kesää. Herran jestas kuinka nopeasti heinäkuu etenee, nyt eletään jo kahdeksatta heinäkuuta, mutta nyt onneksi minun hartaimpaa toivetta on kuultu. Nimittäin sää on palannut normaaliksi ja tälläkin hetkellä on joku +15C, ihanaa! Nyt pystyy jopa tekemään jotain. Paras tunne on se, kun jalkoihin tulee sellainen pieni vilu ja viima. Älkää kysykö miksi mutta näin vain on. 

Ja hei! Nyt loppuu vähäksi aikaa myös rennot aiheet blogissa, sillä ensi viikolla on vuoden ensimmäinen Top 5-Blogiputki. Maanantaista perjantaihin tulee joka päivä kello 12 uusi blogi, jossa on joku Top 5 lista. Aiheet tulee olemaan aika syvällisiä ja ainakin yksi lyhytkasvuisuuteen liittyvä. Itseasiassa sehän on muuten vuoden ensimmäinen blogiputki, kääk! 

Nyt muistin, että en ole vieläkään tehnyt sitä somettamiseen keskittyvää blogiputkea. Voi hyvää päivää ja minun piti tehdä se jo maaliskuussa. Tuota, nyt tehdään sillä tavalla, että minä menen heti kirjoittamaan kalenteriin sen ylös ja jatketaan sitten. No niin! Pitää jossain kohtaa vielä suunnitella ihan kunnolla sille aikataulu, mutta nyt me ei keskitytä siihen vaan tähän kirjoitukseen. Eiköhän mennä itse blogin pariin, tervetuloa mukaan seuraamaan, kun:

Aloitin Kalliin Keräilyharrastuksen

Muistan, kun olin kolmannella luokalla ja silloin jalkapallokortit oli se juttu, joten minäkin suosiota hakevana poikana lähdin trendiin mukaan ja voi pojat se oli kivaa! Vaihtelimme välitunneilla aina kortteja ja jopa koulubussisakin. Yksi lempimuistoni jalkapallokorteista tähän väliin, koska kuka nyt ei haluaisi kuulla Samuelin muistoja. Olisi kyllä pitänyt kirjoittaa, että kuka haluaisi kuunnella. Ei kukaan.

Kuitenkin! Olimme yksi kesä uimassa Oriveden yksistä uimarannoista, Nihualla ja kun olimme tulossa kotiin, kävimme sellaisessa ns. syrjäisessä kaupassa, Valintatalossa, joka nykyään on K-kaupan alaisuudessa. Pelkkä tuollaiseen erikoisempaan kauppaan pääsy oli jo tuolloin hienoa, mutta sain sieltä yhden paketin jalkapallokortteja, jonka sisällä oli joku harvinaisuus, jota en valitettavasti kyllä muista. Se fiilis oli kyllä tajuton.

Mites nyt?

Kuusi vuotta myöhemmin keräilykorttien keräily into on palannut. Kaudella kaksi me ei enää kerätä jalkapallokortteja, vaan Pokemon kortteja. Kyllä, kuulit oikein. Näin alas minäkin olen vajonnut, että rupean niitä keräilemään. Tosin, minusta se ei ole vajoamista vaan enneminkin sisäisen lapsen herättämistä, joka itseasiassa minulla on jo herännyt.


Viime sunnuntaina sain kolme Pokemon Brilliant Stars boosteria, joiden availu toi ensinnäkin mieleen lapsuuden, mutta voi pojat, kuinka kivaa se oli! Silloin jo päätin, että tästä tulee harrastus, kallis sellainen, mutta tulee. Kaikki pitää minua suorastaan pihinä ja, että en osta ikinä mitään joten nyt ainoa mitä nykyään ostan, on Pokemon kortteja.


Se todella ei jäänyt siihen, sillä heti maanantaina tilasin lisää! Pitää vielä täälläkin mainita, että jos on Pokemon kortit mietinnässä niin en voi muuta, kun suositella Tcg Paradise kauppaa! Halvat hinnat verrattuna muihin, ihana tausta nimittäin se on perheyritys ja ennen kaikkea salamaakin nopeampi toimitus. Normaali postitus kesti alle 24h! Leuat siinä loksahtaa. Ei muuten ole mikään kaupallinen yhteityö, haluan vain antaa kehuja yrityksille, jos vain pystyn.

Tähän väliin vielä yksi asia. Blogiini ei ole tulossa tällaista täysin viihteeseen keskittyvää sisältöä, mutta tämän kohdalla teen poikkeuksen, koska te halusitte tätä ja krhm, minäkin haluaisin tehdä näitä, mutta en halua, että blogini sivuaihekaan olisi viihde. 

Minkälaisia kortteja olen sitten saanut?

Keskiviikkoon mennessä olen avannut seitsemän Brilliant Stars boosteria, joten kai sieltä jotain arvokastakin on tullut. Tiedän, keräilyn iloa ja tunnetta ei mitata rahassa, mutta tyhmä, kun olen niin katson korttien arvoja. Ensivaikutelmalta täytyy kyllä sanoa, että pidän tästä setistä todella paljon, koska olen ainakin löytänyt paljon V ja "full art" kortteja, jotka ovat minusta hienoimpia. Eiköhän lähdetä katsomaan mitä olen oikein saanut!


Kaikista kallein ja ehkä myös hienoin kortti on Arceus V, full art. Tarkoittaakohan tuo V ja full art samaa asiaa, koska en ole ikinä nähnyt V korttia, joka ei olisi koko kuva. Kuitenkin, sen arvo on jopa 18 dollaria! Hullua sanon minä. Saa nähdä, että uskaltaisikohan näitä pistää jopa myyntiin. Tosin missäköhän näitä voi edes myydä, pitää vähän tutkailla.

10 dollarin kortteja on tullut useampikin ja muut ovat vain sellaisia mistä pidän. Ovat muuten sleevessä suojassa, sen tajusin itsekin tehdä. Tuo Dubwool V shiny on löytynyt shining fatesista, eli ei Brilliant Stareista. 

Semmosta! En tiedä, että muistinkohan mainita kaiken oleellisen tästä, mutta editoidessa sitten. Jos haluat, niin olisi kiva kuulla, että tykkäätkö sinä keräilykorteista? Keräiletkö sinä Pokemon kortteja? Ai niin! Totta puhuen, vaikka en haluaisi paljoa blogiini tällaista pelkkää viihdesisältöä, mutta näistä olisi kyllä kiva tehdä sisältöä, mutta vain jos se on ok teille. Kiitos paljon, jos kerrot mielipiteesi ja siitä, että luit taas jopa kokonaan blogin! Kiitos ja nähdään taas!! Mooikka mooii!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

2 kommenttia:

  1. Mul on aikamoinen kasa serkulta saatuja pokemon kortteja (vuodelta 2000-2007 kortteja) ja yks on arvoltaan jotai 250€, tais kortin nimi olla Charizard Delta Species

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, kuulostapa hyvältä.🤩 Ne ovat ainakin todella original ja niitä kaikista ensimmäisimpiä Pokemoneja. Voihan klunks, kuinka arvokas kortti sulla on. Toivottavasti on hyvässä tallessa.😊 Kitios paljon kommentistasi ja onnea keräilyyn!

      Poista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...