lauantai 22. lokakuuta 2022

Xiaomi 12T Pro unboxing!


Postauksessa esiintyvä Xiaomi 12T Pro on saatu Xiaomilta osana laitelähettilyyttä!

 Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Laauantai, syysloma done ja Portugali odottaa! Niin se loma tuli, mutta myös meni. Oli kyllä todella ihana loma, vaikka se pitikin sisällään pelkästään nukkumista, ulkoilua ja pari 4H:n työkeikkaa. Ensi viikolla olenkin sitten Portugalissa ja kyllä muuten jännittää, mutta samaan aikaan olen todella innoissani. Ihana päästä tutustumaan Portugalilaiseen koulujärjestelmään ja muuhunkin. Siitä on luvassa varmasti blogeja, mutta ne tulee vasta joskus parin viikon päästä. Instagramia päivitän aktiivisesti. Nyt kuitenkin Portugalit seis ja siirrytään itse blogiin! 

Mikä, mitä ja miksi?

Kesän mittaan olen puhunut paljon Xiaomista ja siitä, kuinka haluaisin vaihtaa älypuhelimeni takaisin Xiaomiin. Jos Xiaomi on sinulle tuntematon nimi, niin kertauksena: Xiaomi on yksi maailman suurimmista älypuhelinbrändeistä ja valmistaa myös älykodin laitteita. Halusin vaihtaa takaisin Xiaomiin erinäisistä syistä, mutta pääsyynä se, että jäin kaipaamaan todella kovasti heidän MIUI-käyttöjärjestelmää. Toiveeni kuultiin, ja minulla on ilo toimia Xiaomin uuden Xiaomi 12T –puhelinsarjan laitelähettiläänä. Laite on siis saatu Xiaomilta. 

Xiaomi on lanseerannut upouudet ja päivitetyt Xiaomi 12T mallit ja tänään me unboxaamme ja tutustumme Pro malliin. Minkälainen se on? Tarjoaako se jotain todella uniikkeja ominaisuuksia ja ennen  kaikkea, minkälaiset ovat puhelimen ominaisuudet! Pitemmittä puheitta lähdetään unboxaamaan ja kirjaimellisesti ottamaan ensitunnelmat laitteesta. Tervetuloa mukaan seuraamaan minun ja Xiaomin yhteistä matkaa!


Keskiviikko 19.10
Klo 15.00
Operaatio Xiaomi 12T Pro unoxing

Vihdoinkin elämme keskiviikkoa ja kauan odottamani paketti on täällä. Täytyy sanoa, että jännittää ja hämmästyttää ihan hirveästi. En olisi ikinä, edes unessa voinut kuvitella, että tekisin joskus Xiaomin kanssa yhteistyötä.

Viimeiset puoli vuotta olen vain katsonut kateellisena muiden MIUI käyttöjärjestelmiä ja nyt saan itsekin palata siihen. Äidilläni on esimerkiksi Xiaomi ja tykkää siitä todella kovasti. Tänään posti toi paketin, joka on iihan järkyttävän kokoinen. Sen takia rupesin tässä miettimään, että mitä ihmettä se oikein sisältää. Hauskana yksityiskohtana, minun ehdoton lempiväri on oranssi ja se on taas Xiaomin tunnusväri. Nyt kuitenkin ruvetaanpa purkamaan kassia!


Hetkinen! Kassista paljastuu itse puhelimen paketti, mutta täältä löytyy myös tällainen iso harmaa laatikko. Nyt kyllä Xiaomi sai yllätettyä minut ja pahasti, mutta yllätykset on ihan parhaita. Xiaomi 12T Pro:n paketti on valkoinen, mutta mallinumero on kiiltävän kuparinen ja muutenkin paketti on pelkistetyn tyylikäs. 

Mysteeripaketti puolestaan on kiiltävän harmaa. Minä olen todella utelias, joten lähdetään liikkeelle siitä, että katsotaan mitä tuo yllätyslaatikko pitää sisällään ja vasta sitten tutustumme itse puhelimeen. 

 


Hämmennykseni sen kuin kasvaa entisestään, sillä ison paketin avattua, esille tuli kaksi pienempää laatikkoa. Meistä varmaan jokainen tietää, että mitä nyt pitää tehdä. No tietysti katsoa mitä laatikko oikein pitää sisällään, eikun laatikko auki!

Heetkonen. Täältä löytyi tällainen selfie stick. Tämä oli kyllä niin yllätys, kun voi vaan olla, mutta todella iloinen sellainen. Minä nimittäin käytän jalustoja oikeastaan aina, kun kuvaan, mutta tästä löytyy yksi todella näppärä ominaisuus, jos nyt ymmärrän oikein. Nimittäin bluetooth etälaukaisin. Tähän pitää kyllä ehdottomasti tutustua paremmin, mutta nyt siihen hetkeen mitä ainakin minä olen odottanut! Nimittäin itse puhelimen unboxaukseen.
 

 Puhelimen värinä toimii tuttu ja turvallinen musta, joka näyttää ainakin kuvissa hillityn tyylikkäältä. En itse ainakaan pidä räikeistä väreistä puhelimessa. Tätä saa myös sinisenä, joka oli hieno, mutta ei yltänyt tämän tasolle.

Muistia tässä on jopa 12/256gt, joka on todella paljon. Suorastaan ihan järkyttävän paljon. Siitä myös plussa, että tuollaisesta muistimäärästä ei joudu maksamaan yhtään lisää, vaan se tulee suoraan. Nyt se paketti kuitenkin auki!

 
Kannen alta paljastuu tyypillisesti pahvirasia, vitivalkoisena.. En keksinyt mitään hieno Samuelin lausetta tuohon, kuitenkin! Rasiassa majailee tyypilliset paperitarvikkeet. Tässä tulee kuitenkin erittäin iso plussa ja positiivinen huomio, nimittäin mukana toimitetaan ilmaiseksi silikoninen suojakuori. 

Tästä olen kyllä erityisen ylpeä, koska nykyäänhän laturikin alkaa olla jo sula harvinaisuus. Täysin läpinäkyvä, joustava ja antaa ensisuojat puhelimelle. Itse laitan kyllä heti päälle. Nyt kuitenkin eteenpäin!

 
Saanko esitellä, Xiaomi 12T Pro. Tai siis, sen näyttö, joka on itseasiassa peitetty. Ei esitellä sitä sittenkään vielä, vasta kohta. Pystyt kyllä odottamaan sen verran, että katsotaan vielä paketin alakerta.

Puhuimmekin jo aiemmin laturista. Se on tänä päivänä harvinaisuus, mutta Xiaomi onneksi laittaa puhelimen mukana täysin ilmaiseksi myös laturin mukaan. En tiedä sinusta, mutta minusta myyntipakkaus on erittäin kattava. Suojakuori, sekä laturi. Hetkinen! Vaaditko vielä enemmän? 

Jos totta puhutaan, niin minäkin, koska kyse on Xiaomista. Tämä puhelin tukee jopa 120 watin latausta ja kyseinen laturi on mukana paketissa. Tämä on jo aikasta upeaa jälkeä, ei voi muuta sanoa. Mitä se 120 wattia sitten mahdollistaa? Xiaomi 12T Pro latautuu tyhjästä täyteen n. 20-minuutissa, vaikka tässä on todella iso, 5000mAh akku. 

Kiinnostavaa nähdä, kuinka kauan se oikein kestää. Tosin, haluaisin, että se tyhjenisi nopeasti niin pääsen kokeilemaan latausnopeutta. Nyt on kuitenkin myyntipakkaus taputeltu joten voidaan siirtyä itse puhelimen pariin, vihdoinkin.
 

Onko parempaa tunnetta, kun uuden tuotteen muovista pois ottaminen. No on, mutta on tämäkin hieno tunne. 


Tässä se nyt on! Xiaomi ylpeänä esittää, Xiaomi 12T Pro. Miten tämä sitten on kehittyneempi? Ruvetaanpa purkamaan laitteen ominaisuuksia. Heti ensimmäiseksi, tuo kamera. Etenkin pääkamera. Tässä puhelimessa on maailman ensimmäisiä 200 megapikselin kameroita. Kyllä, kuulit ihan oikein. 

Se antaa sinulle niin paljon erilaisia mahdollisuuksia mm. kuvan kroppaukseen, zoomaukseen ja tällä voit ottaa vaikka julistekuvan. Jos pitäisi sanoa miksi minusta tämä uusi pääkamera on loistava, niin tämän takia. Kun et tarvitse kaikkia megapikseleitä, silti pääkamera hyödyntää niitä, sillä oletus asetuksilla 16 pikseliä yhdistetään yhdeksi "superpikseliksi" parantaen kuvaa huomattavasti. Tämä on minusta todella hyvä ominaisuus, koska silloin tuota megapikseli määrää saadaan hyödynnettyä jokaisessa kuvassa. Katsotaan myöhemmin, että minkälaista kuvaa tuo sitten tuottaa.


Sitten tämä näyttö. Minun täytyy tunnustaa, että olen ehkä jopa vähän sellainen nillittäjä näyttöjen suhteen, sillä  en kestä huonoja näyttöpaneeleita, en sitten ollenkaan. Onneksi Xiaomi on tehnyt todella laadukkaan ja tasavahvan kokonaisuuden näytöstä. 

Tässä näytössä on 1220x2712 pikseliä, joka tarkoittaa n. 450 pikseliä tuumaa kohden. Se on muuten paljon. Edes minä en pysty havaitsemaan yksittäisiä pikseleitä paljaalla silmällä, joka tarkoittaa, että näyttö on terhakka ja tarkka. Toiseksi, tässä on 120Hz virkistystaajuus, joka on minun lempi ominaisuus näytössä. Sen avulla kaikki näytössä tapahtuva on sulavaa, nopeaa ja smoothia. Jotenkin liike sulautuu siihen, kuin veitsi voihin. Nyt oli kyllä Samuel outo vertaus... Kuitenkin! Yksi kohokohdista on tämä näyttö.

Pelaatko paljon? Vai oletko niin kuin minä, että kaiken pitää toimia sähäkästi, nopeasti ja vaivattomasti? Jos kyllä, niin siinäkin suhteessa tämä puhelin tarjoaa todella hyvät eväät. Miksi? Tässä on nimittäin kaikista uusin ja tehokkain Snapdragon Gen 1+ järjestelmäpiiri. Se on vieläkin suorituskykyisempi kuin edeltäjänsä, mutta ainakin minusta tärkeintä siinä on se, että se on jopa 30% energiatehokkaampi. Ihan hirveä nousu.

 Xiaomi on myös laittanut mukaan hyvän jäähdytysjärjestelmän, että laite ei lämpene. Tässä oli kiteytettynä Xiaomi 12T Pro. Innolla odotan, että minkälainen tulee olemaan, tästä tulee marras- ja joulukuun aikana lisää sisältöä ja tutustumme ominaisuuksiin tarkemmin. Tässä oli vain tällainen unboxing ja ensitunnelmat.

Ja hei! Vielä pitää sanoa, että mikäli sinua vain yhtään kiinnostaisi tämä puhelin, Xiaomilla on ainakin minusta erittäin houkutteleva tarjous. Nimittäin puhelimen ostaja saa täysin veloituksetta heidän robotti-imurin, joka maksaa normaalisti 249 euroa. Se on kyllä kiva bonus. Jos muuten on mitä tahansa kysyttävää puhelimesta, niin kysy ihmeessä. Enemmmän kuin mielelläni vastaan.

Kaikenlaiset linkit ja tiedot löytyvät tuosta alhaalta ja tulemme kyllä perehtymään puhelimen ominaisuuksiin tarkemmin, mutta minun täytyy itse ensin tutustua tuohon ja luultavasti myös ihastua. Kiitos paljon, kun luit ja jos yhtään kiinnostaa, niin käy edes vilkuilemassa heidän sivujaan. Nähdään taas, mooikka mooii!


Robotti-imuri kampanja: https://www.xiaomisuomi.fi/kampanja/


 
  


 


2 kommenttia:

 1. Onnea uudelle laitteelle. Mielenkiinnolla odotella kuvia ja kokemuksia aiheesta :)

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi ihan tässä tänään, ja halusin sanoa, että se näyttää tosi hienolta!
  Kirjoitat hyvin ja tekstistäsi loistaa innostus, ja se tekee postauksistasi tosi kivaa luettavaa. Tulen varmasti tänne toistekin lukemaan juttujasi. Sinulla tuntuu olevan tosi paljon eri kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia (ruuanlaittoa, kirjoittamista, viljakäärmeitä ja teatteria ainakin ehdin jo blogistasi löytää), mikä on aivan mahtavaa, koska nykyään tuntuu, että kaikki teinit tuijottaa vaan sitä kännykkää.
  Millaisista elokuvista tykkäät? Entä lautapeleistä tai videopeleistä?
  Kivaa alkutalvea sulle! 😊

  T. Hanna

  VastaaPoista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...