torstai 6. huhtikuuta 2023

Kevättä ilmassa - Metsään taas vaihteeks!


 Moikkaa ja tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Huhtikuu, se on alkanut! Siis herttinen kuinka nopeasti voi aika mennä. Tuntuu, että juuri iloitsimme täällä, että maaliskuu on alkanut. Nyt hihkumme huhtikuusta. Voihan kevät sentään. Kuitenkin! Mitä sinulle kuuluu? Miten menee? Millä fiiliksellä olet? Tämä blogi on oikeastaan pelkkää alkutekstiä, joten voisimme oikeastaan mennä suoraan blogiin. Tervetuloa mukaan seikkailulle rentouden maailmaan!

Kevättä ilmassa! - Metsään lähtö

Lumi on maassa, aamut ovat kylmiä ja pihalla on jäätä enemmän kuin talvena. No ei nyt ihan, mutta muuten nuo pitävät kyllä paikkaansa. Mutta silti, nyt on todella kevät. Päivisin on lähemmäs +10'C ja aurinko paistaa. Ihan oikeasti, aurinko paistaa ja jopa lämmittää. Itse en enää pysty käyttämään talvitakkia, koska auringon paisteessa tulee niin kuuma.
Miten sinun kaupungissasi kevät näkyy? Tiet ovat meillä muuten melkein sulia, jäätä vain on. Yksi isoin keväänmerkki minusta on, että aamusta melkein yöhön asti on valoisaa. Seitsemältä aamulla on valoisaa, mutta niin on kahdeksalta illallakin. Valon lisääntyminen on ollut itselleni isoin asia koko keväässä. Jotenkin se vain tuo energiaa, iloa ja jopa positiivista mieltä.

Ulkona kun kävelee niin tuntee jopa kevään kasvoilla. Hei! Voimmeko tehdä yhdessä haasteen? Sinun ja minun? Yritämme bongailla kevään merkkejä ja esim. kukkia. Milloin ne saapuvat. Tämän blogin päätarkoitus oli siis vain tulla kertomaan, että kevät on saapunut. Ja nyt seuraa toinen pääkohta.

Lähden pariksi päiväksi metsään! Tänään viidenaikaan on lähtö ja tulemme vasta lauantaina. Meidän seurueeseen kuuluu tällä hetkellä jo 10. Päivittelen sieltä Instagramiin aktiivisesti, ehkä bloginkin! Kiitos paljon, jos luit tämän ja nähdään taas! Mooikka moiii!

2 kommenttia:

  1. kiva kun nuoretkin bloggaa.olet rohkea.olet melkein yhtä pitkä kun isoisäni.hän oli n.120 pitkä ja joskus sitä miettii oliko hänelläkin joku sairaus.hyvin pärjäsi vaikka varmasti oli haasteita.

    VastaaPoista
  2. Kevät tulee ja metsässäkin alkaa olla mahdollisuus taas piipahtaa. Ihan jo odottaa nuotiokahveja ja -makkaraa.

    VastaaPoista

Mikä on lyhytkasvuinen? / Minkälaista on olla se?

 Hei kaikille! Nyt tulee varmasti pisin, mielenkiintoisin ja paras blogini ikinä joten kiva että olet tullut lukemaan tätä. Tämä on herkkä a...